Klimmen – Hellebeukerweg 25 B44
27 oktober 2022
Lemiers – Kantoorruimte Rijksweg 124A
12 december 2022
Verkocht

Valkenburg - Wilhelminalaan 7

Heerlijk wonen in het historische centrum van het bruisende stadje Valkenburg aan de Geul in Zuid-Limburg! Aan de rand daarvan ligt dit ruime, goed onderhouden en energiezuinige appartement dat je beslist van binnen gezien moet hebben! Want naast maar liefst bijna 100 m2 aan woonoppervlakte heeft deze woning in 2014 een ingrijpende make-over ondergaan waarbij er ondermeer een moderne luxe inbouwkeuken is geplaatst en de volledige badkamer is gerenoveerd. Zo is er nog veel meer! Bel ons voor een bezichtiging en laat je aangenaam verrassen!

VERKOCHT

Bouwjaar: 1923; renovatie in 1998 en 2014
Inhoud: 322 m3
Woonoppervlakte: ca. 97 m2
Servicekosten: 119,-/mnd.2
Energielabel: C, geldig tot 01-12-2032
 
MEDIA
PLATTEGRONDEN
OMSCHRIJVING

Heerlijk wonen in het historische centrum van het bruisende stadje Valkenburg aan de Geul in Zuid-Limburg! Aan de rand daarvan ligt dit ruime, goed onderhouden en energiezuinige appartement dat je beslist van binnen gezien moet hebben! Want naast maar liefst bijna 100 m2 aan woonoppervlakte heeft deze woning in 2014 een ingrijpende make-over ondergaan waarbij er ondermeer een moderne luxe inbouwkeuken is geplaatst en de volledige badkamer is gerenoveerd. Zo is er nog veel meer! Bel ons voor een bezichtiging en laat je aangenaam verrassen!

KELDER
Vanuit de gezamenlijke hal toegankelijke bergruimte van ca. 3.70 x 1.60 m die gedeeld wordt met huisnummer 7A.

BEGANE GROND
Via de centrale toegang met belplateau en brievenbussen kom je in de gezamenlijke entree waar ieder appartement (3 in totaal) haar eigen, moderne meterkast heeft (incl. aansluiting voor glasvezelkabel). Van hieruit loop je rechtdoor naar de voordeur van deze woning. Eenmaal binnen sta je in de hal met aan je rechterhand de toegang naar het gastentoilet en de cv-annex bergruimte en tegenover je de praktische wasruimte en/of bijkeuken. Het gastentoilet is geheel betegeld en voorzien van een staand closet en een fonteintje. In de cv-/bergruimte bevindt zich de Bosch HR combiketel uit 2010 (eigendom). De wasruimte annex bijkeuken van ca. 1.90 x 1.75 m is voorzien van een tegelvloer en beschikt natuurlijk over witgoedaansluitingen. Vanuit de hal is er naar links via een ca. 1.70 m brede split-leveltrap (2 treden) een indrukwekkende open toegang naar de riante woonkamer met open keuken (in totaal maar liefst ca. 44 m2). Deze gehele ruimte is voorzien van een eiken plankenparketvloer en de hoge plafonds (ca. 2.70m) in het gehele appartement dragen bij aan het riante gevoel binnen! De royale open keuken is voorzien van een luxe wandopstelling met een composiet werkblad en diverse inbouwapparatuur (4-pits gaskookplaat met afzuigkap, oven/magnetron, koelkast en vaatwasser). Op dit moment is er een open doorgang naar een grote slaapkamer van ca. 24 m2, voorzien van een laminaatvloer met elektrische vloerverwarming. Er is al een groot kozijn aanwezig om hier bijvoorbeeld een glazen pui met schuifdeuren te plaatsen indien men een afgescheiden slaapverblijf wenst. Wij kunnen u daar ter plaatse over adviseren. Desgewenst kunnen hier ook 2 slaapkamers gerealiseerd worden. Via de slaapkamer is er toegang naar een moderne, geheel betegelde luxe badkamer van ca. 3.20 x 2.20 m. Deze is voorzien van een groot wastafelmeubel, een royale inloopdouche en een decorradiator. Oorspronkelijk was dit appartement voorzien van een loggia van ca. 3.20 x 2.30 m. Deze is bij de slaapkamer betrokken, maar kan eventueel weer worden teruggebracht in de oorspronkelijke staat.

KORT SAMENGEVAT
• Locatie aan de rand van het historisch centrum;
• Op loopafstand van alle voorzieningen;
• Kleinschalig complex van 3 appartementen;
• Ruim appartement met veel leefruimte;
• Hoog plafond;
• Modern leidingwerk en elektra;
• Gemoderniseerd in 2014;
• Kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
• Voorgevelrenovatie gepland voor 2023 (VvE);
• Energielabel C, geldig tot 01-12-2032;
• Mogelijkheid tot huren eigen parkeerplaats in de straat;
• Servicekosten 119 euro per maand.
• Gasverbruik 2021: 696 m3
• Stroomverbruik 2021: 2.384 kWh

OMGEVING
Het appartement ligt aan de rand en dus in de luwte van het centrum van Valkenburg aan de Geul. In dit historische stadje heb je altijd een vakantiegevoel. Naast een grote diversiteit aan gezellige restaurantjes en café’s zijn er veel bezienswaardigheden en een groot aanbod aan recreatiemogelijkheden. Door de ligging van Valkenburg temidden van het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland kun je in de omgeving heerlijk wandelen of fietsen en genieten van de natuur. Qua voorzieningenniveau (winkels, scholen, medische voorzieningen, openbaar vervoer etc.) is vrijwel alles beschikbaar en vanuit het appartement op loopafstand bereikbaar. Last but not least zijn er 2 mogelijkheden om binnen 10 minuten de oprit van de autosnelweg naar Heerlen of naar Maastricht te bereiken.

OVERIG
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
WONINGGEGEVENS
Type: appartement
Bouwjaar: 1923; renovatie in 1998 en 2014
Woonoppervlakte: ca. 97 m2
Inhoud: ca. 322 m3

ENERGIE
dubbele HR++ beglazing en deels rolluiken
Verwarming/water : Bosch HR combiketel, bouwjaar april 2010, eigendom
Energielabel: C, geldig tot 01-12-2032
Bijdrage Vereniging van Eigenaren: 119,-/mnd
BINNEN
Staat onderhoud: goed
Kamers: 4
Slaapkamers: 1
Sanitaire voorzieningen: modern, luxe
Keuken: modern, luxe

BUITEN
Staat onderhoud: goed (planning voorgevelrenovatie 2023)
Staat schilderwerk: n.v.t. (kunststof)
Balkon: realisatie loggia mogelijk
Uitzicht: centrum
Garage: n.v.t. (parkeren mogelijk op eigen terrein)
Overig: houten tuinhuis met loungehoek
Neem contact op