Service

Bij VAQS doen we meer dan aan- en verkoopbemiddeling.

Wij vinden het vanzelfsprekend dat u bij ons volledig ontzorgd wordt. Niet alleen tijdens de aan- of verkoop van uw woning, maar ook daarna. U hoeft niets te zoeken en niets te regelen. Dat doen wij voor u! Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde, deskundige partners die, net als wij, het belang van u als klant altijd voorop stellen.

TAXATIE

Soms wilt u weten wat uw woning exact waard is en soms wil iemand anders dat weten, bijvoorbeeld bij de aanvraag van uw hypotheek. Heeft u een taxatierapport nodig? Bel of mail ons en u krijgt van ons een prijsopgaaf voor een door een gecertificeerde taxateur uitgevoerde taxatie die door alle instanties wordt geaccepteerd.

HYPOTHEKEN

De betaling van uw nieuwe woning wordt wellicht straks gefinancierd met een hypotheek. Wilt u inzicht in uw financiële mogelijkheden, rekening houdend met uw financiële wensen, voordat u begint met zoeken naar uw droomhuis? Dan brengen wij u graag in contact met een 100% onafhankelijke en gecertificeerde adviseur die voor u, uit een breed scala aan aanbieders en financiële producten, een op uw specifieke situatie samengestelde hypotheek kan verzorgen tegen de beste voorwaarden en de laagste rente. Eerste gesprek is gratis.

VERZEKERINGEN

Niemand zit te wachten op schade aan zijn huis of in zijn huis. Je kan het echter nooit 100% voorkomen, want als het hard stormt, waaien de pannen gewoon van je dak. Dan geeft het een fijn gevoel als je goed verzekerd bent. Zoekt u de beste polis tegen een scherpe premie? Bel of mail ons voor meer informatie..

BOUWKUNDIGE KEURING

Voor de aankoop van een woning is het verstandig om de bouwkundige staat te laten beoordelen. Dan weet u zeker dat u geen kat in de zak koopt. Kies voor zekerheid en laat een gedetailleerde bouwkundige keuring uitvoeren door een deskundige voordat u de woning koopt. Wilt u meer weten? Bel of mail ons.

EPC-LABEL

Een energielabel is verplicht bij verkoop van uw woning. Daarnaast kan een energielabel de verkoopbaarheid van uw woning verbeteren, mits uw woning goed is geïsoleerd. Heeft u nog geen specifiek label of wilt u meer informatie? Bel of mail ons.

BOUWSERVICE

De overdracht bij de notaris is geweest. Vanaf nu bent u de trotse eigenaar van uw droomhuis. Misschien hebt u tijdens de bezichtiging of uit de bouwkundige keuring “te herstellen zaken” opgemerkt. Die kunt u snel en eenvoudig laten repareren met onze bouwservice. Bel of mail ons en wij brengen u in contact met een deskundige die u vrijblijvend kan adviseren over de werkzaamheden, wat het kost en wanneer het uitgevoerd kan worden.

INTERIEUR TIPS

Wilt u tips over hoe u uw interieur moet “voorbereiden” op de perfecte fotosessie voor de verkoop, of wilt u advies over hoe u uw nieuwe droomhuis sfeervol kunt inrichten, de mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Bel of mail ons en wij gaan ervoor zorgen dat uw wensen worden gerealiseerd. Uiteraard nadat u eerst vrijblijvend inzage heeft gekregen in de kosten.

TUINONTWERP

Heeft u geen groene vingers, maar wilt u de bestaande tuin van uw nieuwe woning veranderen? Bel of mail ons en wij brengen u in contact met een ervaren hovenier die een op maat gesneden tuinontwerp voor u kan maken en de uitvoering kan realiseren.

+31 (0) 434506028

Stel direct uw vragen