Klimmen – Hellebeukerweg 25 B66
20 oktober 2022
Valkenburg – Wilhelminalaan 7
1 december 2022
Verkocht
1024

Klimmen - Hellebeukerweg 25 B44

Zou jij willen wonen midden in de natuur in een hele leuke halfvrijstaande bungalow met een supergezellige tuin, gelegen op een toplocatie in Domein Hellebeuk? Grijp dan nu je kans! Deze goed onderhouden woning is compact, levensloopbestendig, super efficiënt ingedeeld en ook nog eens superzuinig in energieverbruik. Permanente bewoning is toegestaan.

VERKOCHT

Bouwjaar: 1970
Perceel: 292 m2
Inhoud: 210 m3
Woonoppervlakte: ca. 60 m2
Energielabel: D, geldig tot 16-07-2026
 
MEDIA
PLATTEGRONDEN
OMSCHRIJVING

Zou jij willen wonen midden in de natuur in een hele leuke halfvrijstaande bungalow met een supergezellige tuin, gelegen op een toplocatie in Domein Hellebeuk? Grijp dan nu je kans! Deze goed onderhouden woning is compact, levensloopbestendig, super efficiënt ingedeeld en ook nog eens superzuinig in energieverbruik. Permanente bewoning is toegestaan. Het Domein Hellebeuk beschikt over voor de bewoners vrij toegankelijke voorzieningen zoals o.a. een verwarmd buitenzwembad, tennisbaan, speeltuintje, jeu de boulesbaan en een sportveld. Een vergoeding hiervoor is opgenomen in de maandelijkse bijdrage (€ 120,-) aan de Vereniging van Eigenaren.

BEGANE GROND
Via een doodlopend bestemmingsstraatje kom je bij de entree van deze mooie bungalow. Op eigen perceel is er naast de woning een royale parkeerplek aanwezig van ca. 6.30 x 5.00m. Je komt deze woning binnen in een klein halletje van waaruit je naar de woonkamer met open keuken (totaaloppervlakte ca. 33 m2) gaat. De open keuken is gesitueerd tussen de zitkamer en de eetkamer. De keuken is voorzien van een moderne, neutrale inbouwkeuken in hoekopstelling met 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en inbouwapparatuur (oven, koelkast en vaatwasser). De knusse zitkamer beschikt over een grote schuifpui naar de achtertuin. De gehele begane grond is met uitzondering van de badkamer voorzien van een moderne strakke grindvloer in de kleur antraciet. Vanuit de zitkamer loop je rechts naar de grote slaapkamer van ca. 3.40 x 3.25 m. Vanuit de zitkamer naar links loop je naar de toegang van een portaal van waaruit de kleine slaapkamer van ca. 2.35 x 2.05 m, een praktische bergkast van ca. 0.95 x 0.95 m en de badkamer van ca. 2.45 x 2.05 m bereikbaar is. De deels betegelde badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, een wandcloset, een douche en een ligbad. Via de schuifpui in de zitkamer lopen we naar buiten naar de op het volle Zuiden gelegen achtertuin met 100% privacy en inclusief een doorkijk naar het unieke Zuid-Limburgse heuvellandschap! Deze compacte, maar supergezellige achtertuin is door de huidige eigenaren uitermate smaakvol ingericht met een schitterende bestrating, prachtige hagen en last but not least een prachtig en uitstekend onderhouden houten tuinhuis met een royale loungehoek waar zonder twijfel vele avonden zullen worden doorgebracht! Het tuinhuis is volledig geïsoleerd en ingericht als logeerkamer met elektra, verwarming en WiFi.

KORT SAMENGEVAT
- Prachtige, rustige woonlocatie;
- Compacte woning met efficiënte indeling;
- Goede staat van onderhoud;
- Bitumen dakbedekking loopt tegen het einde van haar levensduur;
- Dubbele beglazing en deels rolluiken;
- Energiezuinig, energielabel D;
- Gezellige tuin met loungehoek en prachtig houten tuinhuis;
- Aanwezigheid van zwembad, tennisbaan etc. op het Domein;
- Permanente bewoning toegestaan;
- Bijdrage aan de VvE Є 120,- per maand (onderhoud groenvoorziening, wegen, riool, verlichting, zwembad, tennisbaan etc.)

OMGEVING
Het Domein Hellebeuk is prachtig gelegen op de noordhelling van het Hekerbeekdal naar het Centraal Plateau tussen Valkenburg en Klimmen. Het betreft een kleinschalig, goed verzorgd park waar naast grotendeels permanente bewoning ook enkele woningen zijn gelegen voor recreatieve verhuur. Het is met recht één van de mooiste locaties in Zuid-Limburg. Door de centrale ligging zijn er niet alleen diverse wandel- en fietsroutes onder handbereik, maar zijn ook steden als Maastricht, Heerlen of Aken in no-time te bereiken en is de toegang tot de autosnelweg op korte afstand aanwezig. Voor de dagelijkse boodschappen en scholen kun je uitstekend terecht in het aangrenzende Klimmen, Hulsberg of het op slechts ca. 3 km afstand gelegen karakteristieke stadje Valkenburg.

OVERIG
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
WONINGGEGEVENS
Type: halfvrijstaande bungalow
Bouwjaar: 1970
Woonoppervlakte: ca. 60 m2
Inhoud: ca. 210 m3
Perceelsoppervlakte: 292 m2

ENERGIE
dubbele beglazing en deels rolluiken
Verwarming/water : ECO Comfort HRC23 combiketel, bouwjaar april 2014, huur
Energielabel: D, geldig tot 16-07-2026
Bijdrage Vereniging van Eigenaren: 120,-/mnd
BINNEN
Staat onderhoud: goed
Kamers: 4
Slaapkamers: 2
Sanitaire voorzieningen: modern
Keuken: modern

BUITEN
Staat onderhoud: goed (bitumen dakbedekking is aan vervanging toe)
Staat schilderwerk: goed
Tuin: gelegen op het zuiden
Uitzicht: landelijk
Garage: n.v.t. (parkeren mogelijk op eigen terrein)
Overig: houten tuinhuis met loungehoek
Neem contact op