Valkenburg – Wilhelminalaan 7
1 december 2022
Wijnandsrade – Mascherelstraat 13
27 december 2022
Verhuurd
1221

Lemiers - Rijksweg 124A

Representatieve, uitstekend onderhouden en geheel gemeubileerde kantoorruimte met een BVO van in totaal ca. 70 m2, gelegen aan de doorgaande weg Aken-Vaals-Maastricht en met aan de overzijde een weids uitzicht over het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Plug and play en ideaal voor de sector dienstverlening (kantoor of praktijk)! Het pand maakt deel uit van een monumentale vakwerkhoeve uit begin 18e eeuw en is rond 2000 deels naar voren uitgebouwd. Op eigen erf is een parkeerplaats aanwezig.

VERHUURD

Bouwjaar: begin 18e eeuw en uitbouw 2000
BVO: ca. 70 m2
BTW belast: optioneel
 
MEDIA
PLATTEGRONDEN
OMSCHRIJVING

Representatieve, uitstekend onderhouden en geheel gemeubileerde kantoorruimte met een BVO van in totaal ca. 70 m2, gelegen aan de doorgaande weg Aken-Vaals-Maastricht en met aan de overzijde een weids uitzicht over het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Plug and play en ideaal voor de sector dienstverlening (kantoor of praktijk)! Het pand maakt deel uit van een monumentale vakwerkhoeve uit begin 18e eeuw en is rond 2000 deels naar voren uitgebouwd. Op eigen erf is een parkeerplaats aanwezig. Aan de overzijde van de doorgaande weg is voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor bezoekers. Op ca. 8 minuten reisafstand bevindt zich de aansluiting met de autosnelweg Aken-Heerlen-Roermond-Eindhoven. Aan de overzijde van het pand bevindt zich de bushalte voor het openbaar vervoer.

BEGANE GROND
De hoofdingang bevindt zich in de voorgevel van het pand. Je komt binnen in een portaal dat d.m.v. een inpandige glazen pui zichtbaar is vanuit de aangrenzende kantoorruimte. Vanuit het portaal loop je door naar de hal van waaruit deze kantoorruimte van ca. 4.95/4.40 x 4.75 m, ofwel ca. 23 m2, gelegen aan de voorzijde van het pand, te bereiken is. Deze prachtige ruimte (met uitzicht op het Zuid-Limburgse heuvellandschap) is voorzien van een moderne antraciet plavuizen vloer met vloerverwarming, een luxe massief beuken kastenwand met een grote kluis, 3 zelfstandige werkplekken met bureaus plus opbergruimte en uiteraard een ruim bemeten capaciteit aan elektra- en pc-aansluitingen. Terug naar de hal loop je rechtdoor naar een in luxe hardsteen uitgevoerde trap (9 treden) die uitkomt op een hoger gelegen deel van het pand alwaar de tweede kantoorruimte van ca. 6.75 x 3.85 m, ofwel ca. 24 m2 is gelegen. Deze ruimte is identiek aan de eerste kantoorruimte afgewerkt met uitzondering van het feit dat hier traditionele verwarming (radiatoren) aanwezig is, hier een kleine kluis aanwezig is en hier de telefoon/pc centrale is geplaatst. Hier zijn 2 zelfstandige werkplekken gerealiseerd. Vanuit deze ruimte is er toegang naar de in het souterrain gelegen sanitaire ruimte met kitchenette.

SOUTERRAIN
Via een prachtige, authentieke stenen trap kom je uit in een unieke, gerestaureerde gewelfde kelder van ca. 4.90 x 3.20 m, waar een modern staand closet is geplaatst in een separate ruimte en waar de cv-combiketel is geplaatst alsmede een rvs-keukenblok met spoelbak, warm- en koud stromend water en elektra aansluitingen voor het plaatsen van een koelkast, koffieautomaat, waterkoker, etc. Het souterrain wordt geventileerd d.m.v. een kelderraam.

KORT SAMENGEVAT
- Representatieve, uitstekend onderhouden kantoorruimte;
- BVO in totaal ca. 70 m2;
- Volledig gemeubileerd dus plug and play;
- Ruim voldoende elektra- en pc-aansluitingen aanwezig;
- Ideaal voor kantoor of praktijk;
- Ideaal voor de startende ondernemer;
- Snel bereikbaar met auto of openbaar vervoer.

OVERIG
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
KANTOORGEGEVENS
Bouwjaar: begin 18e eeuw en uitbouw: 2000
BVO: ca. 70 m2
Oplevering: turn key
Huurtermijn: in overleg

ENERGIE
Deels spouwisolatie; dubbele beglazing
Verwarming/water : HR combiketel
Energielabel: niet verplicht bij < 100 m2
Kosten GWL: voor eigen rekening
BINNEN
Staat onderhoud: uitstekend
Kantoorruimtes: 2
Werkplekken: 3
Sanitaire voorzieningen: toilet
Keuken: kitchenette

BUITEN
Staat onderhoud: uitstekend
Staat schilderwerk: uitstekend
Parkeren op eigen erf: 1 plaats
Parkeren overig: voldoende (langs openbare weg)
Neem contact op