Echt – Grote Tiend 120
5 februari 2023
Elsloo – Burg. Eussenstraat 35
9 maart 2023
Verkocht

Maastricht - Désiré Leesensstraat 5

Op geliefde woonlocatie in Heer gelegen grote halfvrijstaande eengezinswoning met 4 slaapkamers, aanbouw, tuinkamer en garage. Te moderniseren naar jouw smaak en indien gewenst eenvoudig te transformeren naar een levensloopbestendige woning met een extra slaapkamer en badkamer op de begane grond. Dit is een prachtige kans om je droomhuis te realiseren op een toplocatie! Kom gerust kijken, wij vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden in deze woning en over de aantrekkelijke verduurzamingssubsidies die hier van toepassing zijn!

VERKOCHT

Bouwjaar: 1964
Perceel: 284 m2
Inhoud: ca. 502 m3
Woonoppervlakte: ca. 139 m2
Energielabel: E, geldig tot 27-02-2033
 
MEDIA
PLATTEGRONDEN
OMSCHRIJVING
Op geliefde woonlocatie in Heer gelegen grote halfvrijstaande eengezinswoning met 4 slaapkamers, aanbouw, tuinkamer en garage. Te moderniseren naar jouw smaak en indien gewenst eenvoudig te transformeren naar een levensloopbestendige woning met een extra slaapkamer en badkamer op de begane grond. Dit is een prachtige kans om je droomhuis te realiseren op een toplocatie! Kom gerust kijken, wij vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden in deze woning en over de aantrekkelijke verduurzamingssubsidies die hier van toepassing zijn!

KELDER
Vanuit de ontvangsthal is er toegang naar een ruime en droge provisiekelder van ca. 4.30 x 2.00 m. Hier is een moderne meterkast geplaatst met 3-fasen aansluiting en 8 groepen (zekeringautomaten).

BEGANE GROND
Via de aan de voorzijde van de woning gelegen entree kom je in de royale ontvangsthal van ca. 4.25 x 2.20/1.20 m. Hier bevindt zich het gastentoilet, de gesloten trap naar boven en de toegang naar de woonkamer en de provisiekelder. De gezellige doorzonwoonkamer van ca. 8.00 x 3.75 m beschikt over veel lichtinval, een open haard en een eiken (plankenstructuur) laminaatvloer. Aan de achterzijde van de woonkamer loop je naar een gesloten keuken van ca. 4.55/3.55 x 2.20/1.20 m, voorzien van een maatwerk keukeninstallatie uit 2006 met inbouwapparatuur (keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser). Oorspronkelijk liep je vanuit de keuken naar buiten naar de achtertuin. Nu loop je naar de in de rechter erfgrens gesitueerde aanbouw waar zich een tussenkamer van ca. 6.20 x 2.60 m en een aangrenzende, praktische bijkeuken van ca. 3.70 x 2.20 m bevinden. De tussenkamer met lichtkoepel en grote pui met veel ramen en loopdeur naar de tuinkamer kan voor diverse doeleinden ingericht worden. Bijvoorbeeld als slaapkamer (met badkamer) of als speelkamer voor de kinderen of als hobby-/televisie-/muziek-/studiekamer of als kantoor aan huis! De tussenkamer geeft toegang naar de bijkeuken met lichtkoepel waar een eenvoudige inbouwkeuken is geplaatst met inbouwapparatuur (gaskookplaat, afzuigkap, 2 koelkasten en vaatwasser). In de bijkeuken bevindt zich een loopdeur naar de garage van ca. 3.70 x 3.70 m met kleine lichtkoepel en openslaande houten garagedeuren naar de oprit van ca. 4.60 x 3.50 m (1 eigen parkeerplaats). Wil je liever een garage van ca. 6.00 x 3.70 m? Dan dien je de bijkeuken weer bij de garage te betrekken en dit kan constructief eenvoudig. Vanuit de tussenkamer kom je in een mooie, riante, in 2004 gerealiseerde tuinkamer (aluminium constructie met transparante kunststof dakplaten) van ca. 6.20 x 3.30 m met een grote schuifpui naar de achtertuin. Ondanks de enorme vloeroppervlakte op de begane grond is er buiten een heerlijke en geheel omheinde achtertuin van ca. 15.00 x 4.50 m met houten tuinhuis en gelegen op noordoosten. Daarnaast is er een brede voortuin van ca. 11.00 x 4.50 m die het pand een prachtig riant aanzien geeft.

VERDIEPING 1
Vanuit de hal loop je via de gesloten trap naar de verdieping en kom je uit op de overloop. De voormalige doucheruimte van ca. 1.45 x 1.10 m is gewijzigd in een wasruimte met witgoedaansluitingen en fonteintje. Een oorspronkelijke slaapkamer van ca. 2.55 x 2.20 m is veranderd in een geheel betegelde, comfortabele doch gedateerde badkamer met wastafel, douche en toilet. De grootste slaapkamer van ca. 3.70 x 3.45 m is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een handige muurkast. De tweede slaapkamer van ca. 3.70 x 3.35 m is gelegen aan de voorzijde en is eveneens voorzien van een muurkast. De derde slaapkamer van ca. 3.60 x 2.20 m ligt aan de achterzijde van het pand. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaat vloer en beschikken over houten kozijnen met enkele beglazing en rolluiken.

VERDIEPING 2
Vanaf de overloop van de eerste verdieping loop je via een gesloten vaste trap naar de tweede verdieping. Daar kom je uit op een kleine overloop die toegang geeft naar de vierde slaapkamer en de bergzolder. Deze ruime slaapkamer van ca. 5.40/4.40 x 3.50/2.00 m met laminaatvloer beschikt over een kamerbrede dakkapel met rolluiken. De bergzolder is onafgewerkt en voorzien van een dakbeschot bestaande uit houten schroten. Hier is de cv-combiketel geplaatst (Intergas HRC, bouwjaar 28-11-2016; gehuurd van Feenstra).

KORT SAMENGEVAT
• Prachtige en gewilde woonlocatie;
• Te moderniseren woning met veel ruimte;
• Ideaal voor een groot gezin;
• Eenvoudig levensloopbestendig te maken;
• Ook geschikt voor kantoor of praktijk aan huis;
• Standaard 4 slaapkamers;
• Casco in goede staat van onderhoud;
• Deels voorzien van dubbele beglazing;
• Volledig voorzien van rolluiken;
• Energielabel E, geldig tot 27-02-2033;
• Hoofdriolering vervangen door PVC tot aan de openbare aansluiting;
• Moderne meterkast;
• De traplift is inmiddels verwijderd.

OMGEVING
Heer, de wijk waar deze woning ligt, is een voormalig dorp en voormalige gemeente, gelegen aan de zuidoostelijke rand van de stad Maastricht. In 1970 samengevoegd met de gemeente Maastricht. Heer kent nog altijd veel eigen voorzieningen. Er zijn diverse scholen (o.a. de basisschool De Vlinderboom om de hoek en het Porta Mosana College op fietsafstand), sportaccommodaties en een groot winkelcentrum. Enkele voorzieningen, zoals o.a. een huisartsenpraktijk, tandarts, dierenkliniek, kinderopvang en notaris liggen zelfs op loopafstand van de woning. Ook zijn er diverse horecagelegenheden en zelfs enkele hotels. Heer heeft een rijk verenigingsleven met diverse sportclubs, 2 harmonieorkesten en natuurlijk een eigen carnavalsvereniging. Denk je aan een stad dan denk je niet aan natuur. Dankzij de ligging van Heer is het landelijke heuvelland om heerlijk te wandelen of te fietsen op loopafstand bereikbaar. Voor het vertrek naar je werk ligt Heer gunstig want de aansluiting met de autosnelweg is binnen luttele minuten bereikt en voor het openbaar vervoer is er op loopstand een bushalte die je naar je bestemming of naar het NS-station brengt.

OVERIG
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
WONINGGEGEVENS
Type: halfvrijstaand
Bouwjaar: 1964
Woonoppervlakte: ca. 139 m2
Inhoud: ca. 502 m3
Perceelsoppervlakte: 284 m2

ENERGIE
Isolatie: deels dubbele beglazing
Verwarming/water : Intergas HRC cv-combiketel, 2016
Energielabel (definitief): E, geldig tot 27-02-2033
Energieverbruik: voorschotnota gas en electra: n.n.b.
BINNEN
Staat onderhoud: redelijk (gedateerd)
Kamers: 9
Slaapkamers: 4
Sanitaire voorzieningen: gedateerd
Keuken: eenvoudig, deels gedateerd

BUITEN
Staat onderhoud: goed m.u.v. schilderwerk buiten
Staat schilderwerk: matig
Uitzicht: woonwijk
Garage: ja, klein
Neem contact op