Elsloo – Burg. Eussenstraat 35
9 maart 2023
Sittard – Verlengde Heinseweg 10
20 april 2023
Verkocht
11

Klimmen - Hellebeukerweg 25 B34

Liefhebbers van rust, ruimte en natuur! Er is weer een mooie kans om te komen wonen op het prachtige Domein Hellebeuk! Deze keer kunnen wij een bijzonder fraai gesitueerde vrijstaande bungalow aanbieden met een woonoppervlakte van circa 87 m2 en 2 slaapkamers (mogelijkheid tot 3). Gelegen op een riant perceel van maar liefst 1.115 m2 aan het einde van een verkeersluw bestemmingsstraatje met 2 parkeerplaatsen op eigen erf. De woning is in 2000 smaakvol verbouwd en o.a. voorzien van veel lichtinval en een royale living met tuinkamer! Permanente bewoning in deze woning is toegestaan.

VERKOCHT

Bouwjaar: 1965
Perceel: 1.115 m2
Inhoud: 285 m3
Woonoppervlakte: 87 m2
Energielabel: E, geldig tot 27-09-2022
 
MEDIA
PLATTEGRONDEN
OMSCHRIJVING

Liefhebbers van rust, ruimte en natuur! Er is weer een mooie kans om te komen wonen op het prachtige Domein Hellebeuk! Deze keer kunnen wij een bijzonder fraai gesitueerde vrijstaande bungalow aanbieden met een woonoppervlakte van circa 87 m2 en 2 slaapkamers (mogelijkheid tot 3). Gelegen op een riant perceel van maar liefst 1.115 m2 aan het einde van een verkeersluw bestemmingsstraatje met 2 parkeerplaatsen op eigen erf. De woning is in 2000 smaakvol verbouwd en o.a. voorzien van veel lichtinval en een royale living met tuinkamer! Permanente bewoning in deze woning is toegestaan. Het Domein Hellebeuk beschikt over voor de bewoners vrij toegankelijke voorzieningen zoals o.a. een verwarmd buitenzwembad, tennisbaan, speeltuintje, jeu de boulesbaan en een sportveld. Een vergoeding hiervoor is opgenomen in de maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren. Voor iedereen die op zoek is naar een prachtige levensloopbestendige woning op een toplocatie midden in de natuur waar het fantastisch wonen is, dit is je kans!

BEGANE GROND
Via een groenrijke entree door de enorme voortuin loop je naar het zonrijke terras voor de woning en word je (doorgaans) in deze woning ontvangen via de schuifpui in de tuinkamer. Dit omdat bij alle woningen aan deze zijde van het straatje de hoofdentree is gelegen aan de achterzijde. Voor de beschrijving beginnen we bij de hoofdentree. Van daaruit kom je binnen in een compacte hal met garderobenis, een toilet en een berging waarin ook de meterkast is geplaatst bestaande uit 4 groepen (smeltzekeringen). Het moderne toilet is deels betegeld en voorzien van een wandcloset met fonteintje. Vanuit de hal is er toegang naar de badkamer en naar de living. De geheel betegelde badkamer van ca. 2.40 x 1.60 m is voorzien van een wastafel, een douche en een ligbad. Wanneer je de living binnenloopt, valt je direct de heerlijke lichtinval op door de grote raampartijen. Hierdoor heb je een geweldig uitzicht op de enorme voortuin en in de winter, als de blaadjes van de bomen zijn gevallen, ook een uniek panoramisch uitzicht op het unieke Zuid-Limburgse heuvellandschap. De living is onderverdeeld in een mooie tuinkamer met een dubbele schuifpui, een eetkamer en een gezellige woonkamer met open haard. De totale oppervlakte van de living bedraagt ca. 36 m2! Vanuit de woonkamer is er een toegang naar een slaapkamer van ca. 2.45 x 1.95 m. Vanuit de eetkamer loop je de gesloten keuken van ca. 3.65 x 2.10 m2 binnen. De keukeninstallatie is gedateerd en dient vervangen te worden. In de keuken is heel praktisch de wasmachine en droger ondergebracht in een aparte berging. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de bijkeuken van ca. 2.45 x 1.55 m. Hier is de Remeha Tzerra HR combiketel uit 2013 (eigendom) geplaatst. De hoofdslaapkamer van ca. 3.60 x 3.55 m is nu vanuit de keuken te bereiken doch door het verplaatsen van 1 deur kan de toegang, indien gewenst, vanuit de eetkamer gemaakt worden. De hoofdslaapkamer is voorzien van openslaande tuindeuren aan de voortuinzijde. Aansluitend bevindt zich de walk-in closet of eventueel een derde slaapkamer van ca. 2.45 x 1.90 m. Aan de voorzijde van de woning ligt de hoofdtuin of beter gezegd het bij de woning horende park! Een inmens grote tuin, gelegen op het zuiden met een heerlijk zonneterras grenzend aan de living en van daaruit een naar beneden aflopende tuin met een fraai ontworpen tweede terras en een weldadige diversiteit aan planten en bomen. Het laatste zorgt voor veel privacy, maar beneemt je in de zomer natuurlijk ook uitzicht op het heuvellandschap. In de achtertuin is een praktische stenen tuinberging van ca. 3.70 x 2.40 m aanwezig.

ENKELE BIJZONDERHEDEN
• Prachtige, rustige woonlocatie;
• Riant kavel met ligging hoofdtuin op het zuiden;
• In ca. 2000 voorzien van een aanbouw (tuinkamer);
• Vergroten slaapkamer en/of living mogelijk;
• Tweede rookkanaal aanwezig voor een extra haard of houtkachel;
• Nieuwe dakbedekking met trespa daktrim (2012);
• Dubbele (grotendeels HR++) beglazing;
• Aanwezigheid van zwembad, tennisbaan etc. op het Domein;
• Permanente bewoning in deze woning is toegestaan;
• Bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren Є 120,- per maand voor onderhoud park, zoals algemene groenvoorziening, wegen en rioolonderhoud, verlichting, onderhoud zwembad, tennisbaan en jeu de boulesbaan.

OMGEVING
Het Domein Hellebeuk is prachtig gelegen op de noordhelling van het Hekerbeekdal naar het Centraal Plateau tussen Valkenburg en Klimmen. Het betreft een kleinschalig, goed verzorgd park waar naast grotendeels permanente bewoning ook enkele woningen zijn gelegen voor recreatieve verhuur. Het is met recht één van de mooiste locaties in Zuid-Limburg. Door de centrale ligging zijn er niet alleen diverse wandel- en fietsroutes onder handbereik, maar zijn ook steden als Maastricht, Heerlen of Aken in no-time te bereiken en is de toegang tot de autosnelweg op korte afstand aanwezig. Voor de dagelijkse boodschappen en scholen kun je uitstekend terecht in het aangrenzende Klimmen, Hulsberg of het op slechts ca. 3 km afstand gelegen karakteristieke stadje Valkenburg.

OVERIG
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
WONINGGEGEVENS
Type: vrijstaande bungalow
Bouwjaar: 1965
Woonoppervlakte: 87 m2
Inhoud: 285 m3
Perceelsoppervlakte: 1.115 m2

ENERGIE
dubbele beglazing, grotendeels HR++
Verwarming/water : Remeha Tzerra HR combiketel, bouwjaar ca. 2013, eigendom
Energielabel: E, geldig tot 27-09-2022
Bijdrage Vereniging van Eigenaren: 120,-/mnd
BINNEN
Staat onderhoud: voldoende tot goed
Kamers: 7
Slaapkamers: 2
Sanitaire voorzieningen: eenvoudig, gedateerd
Keuken: eenvoudig, gedateerd

BUITEN
Staat onderhoud: goed
Staat schilderwerk: voldoende
Tuin: gelegen op het zuiden
Uitzicht: landelijk
Garage: n.v.t. (parkeren mogelijk op eigen terrein)
Overig: stenen tuinberging
Neem contact op