Echt – Grote Tiend 66
6 april 2020
Valkenburg – Zonnebloemstraat 5
8 april 2020
Verkocht
14-DSCF8834a15-DSCF8835

Sittard - Broekmolen ong.

Prachtig gelegen bouwkavel van 322 m2 voor het realiseren van bijvoorbeeld een vrijstaande levensloopbestendige woning. De kavel ligt in het nieuwbouwplan Molenbeek-West te Sittard-Noord. De frontbreedte bedraagt ca. 12,50 m. Het perceel heeft een diepte van ca. 22 m en een breedte op de achtergrens van ca. 24,50 m. De achtertuin is gelegen op het Zuiden. Aan de voorzijde is er vrij en weids uitzicht op het aangrenzende natuurpark Swienswei. De kavel grenst aan de linkerzijde aan de Molenbeek.

VERKOCHT

Bestemmingsplanstatus: Wonen
Perceel: 332 m2
Frontbreedte: ca. 12,50 m
Perceelsdiepte: ca. 22,00 m2
 
MEDIA
PLATTEGROND
OMSCHRIJVING

Prachtig gelegen bouwkavel van 332 m2 voor het realiseren van bijvoorbeeld een vrijstaande levensloopbestendige woning. De kavel ligt in het nieuwbouwplan Molenbeek-West te Sittard-Noord. De frontbreedte bedraagt ca. 12,50 m. Het perceel heeft een diepte van ca. 22 m en een breedte op de achtergrens van ca. 24,50 m. De achtertuin is gelegen op het Zuiden. Aan de voorzijde is er vrij en weids uitzicht op het aangrenzende natuurpark Swienswei. De kavel grenst aan de linkerzijde aan de Molenbeek.

BEBOUWINGSVOORSCHRIFTEN
Bij het ontwerpen van de woning dient men zich te houden aan de voorschriften, vastgelegd in het bestemmingsplan Stadbroek-West. Deze voorschriften alsmede suggesties voor te realiseren woningen zijn bij VAQS Makelaardij op te vragen. Tevens is een funderingsonderzoek beschikbaar. Een fundering met boorpalen is vereist. Hemelwater dient geïnfiltreerd te worden op het eigen erf.

OMGEVING
Sittard vormt het centrum van de Westelijke Mijnstreek. Na Maastricht (ca 1204) en Roermond (1232) is Sittard de 3e stad (1243) met stadsrechten en is daarmee een van de oudere steden van Nederland. Sittard is rijk aan monumenten en musea. In 2000 is Sittard verkozen tot Groenste Stad van Nederland! Het gezellige historische centrum, de vele cafeetjes, restaurants en verwarmde terrasjes zorgen ervoor dat het er na een dagje winkelen goed toeven is. In de avonduren bruist Sittard! De vele uitgaansgelegenheden, stadstheaters en optredens op het oude marktplein geven Sittard een wervelend karakter. Het stadsbeeld bestaat uit vele oude monumentale panden en vakwerkwoningen. Rondom Sittard ligt volop natuurschoon dat veelal vrij toegankelijk is zoals recreatiegebied Sittard Noord, de Windraak en het Limbrichterbos. Sittard is terecht een wandel- en fietsgebied bij uitstek. In Sittard zijn alle voorzieningen in overvloed aanwezig. Of het nu gaat om winkels, scholen voor basis- en voortgezet onderwijs, sportfaciliteiten, ziekenhuis, openbaar vervoer etc., u heeft het voor het uitkiezen. Voor goedkoop tanken of boodschappen doen kunt u uitstekend terecht in het op een steenworp afstand gelegen Tüddern (Duitsland). Met de auto is de autosnelweg richting Eindhoven, Maastricht, Heerlen, Aken of Düsseldorf snel en eenvoudig bereikbaar.

OVERIG
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
GEGEVENS
Type: bouwkavel
Bestemmingsplanstatus: Wonen
Perceel: 332 m2
Frontbreedte: ca. 12,50m
Perceelsdiepte: ca. 22,00 m
Breedte achtergrens: ca. 24,50 m
BEBOUWINGSVOORSCHRIFTEN
Opvraagbaar bij VAQS Makelaardij
Levensloopbestendig bouwen mogelijk
Fundering met boorpalen
Hemelwaterinfiltratie op eigen erf
Neem contact op