Nuth – Stationstraat 218
5 mei 2022
Epen – Bovenpad 1
11 juli 2022
Verkocht
INT4INT7

Nijswiller - Rijksweg 43

Starters opgelet! Deze verrassende vrijstaande woning ligt in het Zuid-Limburgse dorp Nijswiller, omgeven door het prachtige heuvellandschap. Met ca. 160 m2 vloeroppervlakte en o.a. maar liefst 5 slaapkamers is er in deze woning ruimte in overvloed. Het pand is deels gerenoveerd en beschikt over een riante aanbouw, een volledig bestrate achtertuin met grote buitenberging en 2 grote dakterrassen. Dit is een geweldige woning waar je op eenvoudige wijze jouw droomhuis van kunt maken. Bel voor een bezichtiging en wij laten je graag de mogelijkheden zien!

Vraagprijs 249.000,- k.k.

Bouwjaar: 1922
Perceel: 147 m2
Inhoud: 520 m3
Woonoppervlakte: 114 m2
 
MEDIA
PLATTEGRONDEN
OMSCHRIJVING
Starters opgelet! Deze verrassende vrijstaande woning ligt in het Zuid-Limburgse dorp Nijswiller, omgeven door het prachtige heuvellandschap. Met ca. 160 m2 vloeroppervlakte en o.a. maar liefst 5 slaapkamers is er in deze woning ruimte in overvloed. Het pand is deels gerenoveerd en beschikt over een riante aanbouw, een volledig bestrate achtertuin met grote buitenberging en 2 grote dakterrassen. Dit is een geweldige woning waar je op eenvoudige wijze jouw droomhuis van kunt maken. Bel voor een bezichtiging en wij laten je graag de mogelijkheden zien!

SOUTERRAIN
De hoofdkelder van de woning is bereikbaar via een stenen trap met toegang vanuit de badkamer. De kelder van ca. 4.75 x 4.30/3.75 m heeft een plafondhoogte van ca. 1.70 m. In deze ruimte is de Remeha HR combiketel geplaatst (bouwjaar 2021 en eigendom). Door het hoogteverschil in het perceel bevindt het souterrain zich aan de achterzijde van de woning (in de aanbouw) op begane grondniveau. Hier zijn twee grote kelder- annex bergruimtes gerealiseerd van ca. 4.80/2.60 x 4.25 m en ca. 2.80 x 2.10 m. Deze zijn toegankelijk via de grote buitenberging van ca. 4.65 x 2.30 m. De compacte achtertuin van ca. 30 m2 is volledig bestraat, geheel omheind en voorzien van een overkapping waar je een gezellige loungehoek kunt realiseren.

BEGANE GROND
Je komt deze woning binnen via de voortuin. Eenmaal binnen sta je in een riante hal/gang van maar liefst bijna 8 m lang en met ca. 2.75 m plafondhoogte! In de hal bevindt zich een moderne meterkast (9 groepen met zekeringautomaten) en de door middel van een loopdeur afsluitbare bordestrap naar de eerste verdieping. Vanuit de modern afgewerkte hal is er toegang naar de woonkamer (met glazen schuifdeur) en naar de badkamer (dichte schuifdeur). De woonkamer van ca. 8.20/7.90 x 3.25/2.80 m, oftewel ca. 25 m2 beschikt over veel lichtinval en is modern afgewerkt. Via een glazen schuifpui loop je vanuit de woonkamer naar de gesloten keuken van ca. 4.25 x 2.60 m. Deze is voorzien van een eenvoudige keukeninstallatie met spoelbak, rvs afzuigkap, elektrische kookplaat, oven en vaatwasser. Vanuit de keuken heb je, door middel van een grote kunststof schuifpui toegang naar een heerlijk dakterras van ca. 21 m2 met houten vloerplanken, een houten balustrade en natuurlijk uitzicht op het Zuid-Limburgse heuvellandschap! Door middel van een afsluitbare, vaste houten trap kun je van het dakterras naar de lagergelegen, volledig bestrate achtertuin. De badkamer van ca. 4.25 x 2.15 m is royaal qua maatvoering, echter qua afwerking verdient deze ruimte upgrade. In de badkamer bevindt zich een ligbad, een douche, een wandcloset, een wastafelmeubel en witgoedaansluitingen.

VERDIEPING 1
Via een bordestrap kom je op de overloop. Van daaruit zijn de 3 slaapkamers bereikbaar waarvan er twee zijn voorzien van glazen schuifdeuren. De eerste slaapkamer van ca. 4.15 x 3.10 m heeft door middel van een loopdeur toegang naar een riant dakterras van ca. 23 m2 met houten vloerplanken en houten balustrade. De tweede en derde slaapkamer zijn aan de voorzijde gelegen en hebben afmetingen van respectievelijk ca. 4.06/3.80 x 2.40 m en ca. 2.85/2.65 x 2.35 m. Handig om te weten is dat in de kleinste slaapkamer inmiddels het leidingwerk is aangelegd om hier een extra badkamer (met toilet) te realiseren. Op de overloop bevindt zich een vaste trap naar de tweede verdieping. De ruimte onder deze trap is benut met twee maatwerk inbouwkasten. Deze gehele verdieping is modern afgewerkt met laminaat vloerbedekking en glasvlies behang.

VERDIEPING 2
Via een vaste trap arriveer je op de overloop van de tweede verdieping. Van hieruit heb je toegang tot een kleine en een grote (ca. 3.00 x 1.65 m) berging en twee slaapkamers van respectievelijk ca. 3.10 x 2.80 en ca. 3.10 x 2.50 m, beide modern afgewerkt en elk met een vast draai-/kiep gevelraam.

KORT SAMENGEVAT
• vrijstaande woning;
• gelegen in een rustig dorp in het Zuid-Limburgse heuvelland;
• achteruitgang gelegen aan rustige, doodlopende straat;
• deels gerenoveerd;
• woonkamer met gesloten keuken (totaal ca. 36 m2);
• badkamer (ca. 9 m2) op de begane grond;
• aansluitingen voor badkamer aanwezig op de verdieping;
• 5 slaapkamers;
• 2 riante dakterrassen met prachtig uitzicht;
• grotendeels onderkelderd;
• geheel omsloten perceel met achtertuin en achterom.

OMGEVING
Nijswiller is een klein dorp (ca. 730 inwoners) gelegen in het Zuid-Limburgse heuvelland. De plaatsnaam is afgeleid van de heilige Sint Dyonisius, naar wie ook de plaatselijk kerk uit de 12e eeuw is vernoemd. Nijswiller ligt in het Selzerbeekdal op een hoogte van circa 120 meter boven NAP. Omgeven door het 4-sterren heuvellandschap is er in de directe omgeving een overvloed aan recreatiemogelijkheden, gezellige terrasjes en restaurants. Voor alle voorzieningen is men aangewezen op het nabijgelegen Gulpen (5 km), Simpelveld (4,5 km) of Vaals (6 km). Door de ligging van de woning aan de doorgaande weg van Aken naar Maastricht zijn deze plaatsen in luttele minuten met de auto te bereiken. Voor openbaar vervoer is op korte loopafstand een bushalte aanwezig. De oprit naar de autosnelweg richting Aken, Heerlen, Düsseldorp, Maastricht of Eindhoven ligt op circa 6 autominuten afstand.

OVERIG
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
WONINGGEGEVENS
Type: vrijstaand
Bouwjaar: 1922
Woonoppervlakte: 114 m2
Inhoud: 520 m3
Perceelsoppervlakte: 147 m2

ENERGIE
Isolatie: grotendeels dubbele beglazing
Verwarming/water : Remeha HR cv-combiketel, eigendom, bouwjaar 2021
Energielabel (definitief): G
Energieverbruik: voorschotnota gas en electra: n.n.b.
BINNEN
Staat onderhoud: redelijk
Kamers: 7
Slaapkamers: 5
Sanitaire voorzieningen: modern
Keuken: eenvoudig, gedateerd

BUITEN
Staat onderhoud: voldoende
Staat schilderwerk: voldoende
Tuin: gelegen op het noordoosten
Uitzicht: woningen, doorgaande weg en heuvelland
Garage: n.v.t.; wel mogelijk
Neem contact op