Geleen – Zonstraat 17
21 april 2023
Berg en Terblijt – Leijstenstraat 5
7 juni 2023
Verkocht

Klimmen - Hellebeukerweg 25 B42

Op het prachtige Domein Hellebeuk, geliefd vanwege de unieke ligging in het heuvelachtige buitengebied in Zuid-Limburg, kunnen wij u deze goed onderhouden grote vrijstaande bungalow aanbieden. Deze woning is in 1998 smaakvol verbouwd en in 2012 voorzien van een prachtige tuinkamer en een aangebouwd guesthouse. Gelegen op een riant perceel van 863 m2 met de achtertuin op het zuiden en inclusief 2 parkeerplaatsen op eigen erf. Permanente bewoning is bij deze woning toegestaan.

VERKOCHT

Bouwjaar: 1970; verbouwing in 1998 en 2012
Perceel: 863 m2
Inhoud: 467 m3
Woonoppervlakte: ca. 155 m2
Energielabel: in behandeling
 
MEDIA
PLATTEGRONDEN
OMSCHRIJVING

Op het prachtige Domein Hellebeuk, geliefd vanwege de unieke ligging in het heuvelachtige buitengebied in Zuid-Limburg, kunnen wij u deze goed onderhouden grote vrijstaande bungalow aanbieden. Deze woning is in 1998 smaakvol verbouwd en in 2012 voorzien van een prachtige tuinkamer en een aangebouwd guesthouse. Gelegen op een riant perceel van 863 m2 met de achtertuin op het zuiden en inclusief 2 parkeerplaatsen op eigen erf. Permanente bewoning is bij deze woning toegestaan. Het Domein Hellebeuk beschikt over voor de bewoners vrij toegankelijke voorzieningen zoals o.a. een verwarmd buitenzwembad, tennisbaan, speeltuintje, jeu de boulesbaan en een sportveld. Een vergoeding hiervoor is opgenomen in de maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren. Als u op zoek bent naar een levensloopbestendige woning in een omgeving met rust en ruimte in overvloed, dan moet u deze prachtige bungalow beslist gezien hebben! U bent van harte welkom voor een bezichtiging!

BEGANE GROND
Via een doodlopend bestemmingsstraatje kom je bij de entree van deze mooie bungalow. Op eigen perceel zijn er naast de woning 2 parkeerplaatsen aanwezig. U komt deze woning binnen in een compacte hal met garderobenis, een geheel betegeld modern gastentoilet met wandcloset en fonteintje en een bergkast alwaar de moderne, uitgebreide zekeringkast is geplaatst. Vanuit de hal loopt u de sfeervolle woonkamer van ca. 8.20 x 3.60 m binnen, voorzien van een houtkachel, veel lichtinval en 2 openslaande tuindeuren voor de toegang naar de prachtige tuinkamer. We gaan eerst nog even verder in de woonkamer. Deze staat in open verbinding met de keuken van ca. 3.75 x 2.60 m. Hier is in 2016 een moderne, greeploze inbouwkeuken geplaatst, voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur (5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven/magnetroncombinatie, steamer, koelkast en vaatwasser). Via de woonkamer komt u in een portaal van waaruit de slaapkamers en de badkamer te bereiken zijn. De eerste slaapkamer van ca. 3.65 x 2.40 m is gelegen aan de voorzijde van de woning. De tweede slaapkamer van ca. 3.65 x 3.60 m is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft d.m.v. 2 openslaande tuindeuren toegang naar de tuinkamer. De geheel betegelde moderne badkamer van ca. 2.90/2.20 x 2.40 m beschikt over een wastafelmeubel, wandcloset, inloopdouche en een ligbad. De aan de achterzijde van de woning gelegen fantastische tuinkamer beschikt over een oppervlakte van maar liefst ca. 49 m2 en is volledig vervaardigd uit aluminium met transparante polycarbonaat plaat dakafwerking. De tuinkamer beschikt over 4 schuifpuien waarvan er 2 zelfs driedelig zijn uitgevoerd. Ook in de tuinkamer bevindt zich een gezellige houtkachel! Zo zit u hier in de winter in een gesloten ruimte heerlijk rondom de houtkachel en in de zomer zit u hier buiten met een dak boven uw hoofd om u te beschermen voor die onverwachte regenbui.! Via een schuifpui vanuit de tuinkamer komt u in het aangebouwde guesthouse. Deze is voorzien van een keuken van ca. 4.25 x 2.40 m met een eenvoudige installatie in hoekopstelling, voorzien van een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, oven, vaatwasser en witgoedaansluitingen. Vanuit de keuken loopt u naar de slaapkamer van ca. 4.27 x 4.20 m met aldaar geïntegreerd een eenvoudige badkamer met wastafelmeubel, staand closet en douche. In deze slaapkamer bevindt zich een kastenwand alwaar de cv-combiketel is geplaatst (Bosch 30 HRC, bouwjaar ca. 2018, gehuurd). De tuinkamer grenst aan een groot buitenterras gelegen op het zuiden. Van daar loopt u via een klein trapje verder de lager gelegen verzorgde achtertuin in die in totaal op 3 niveaus is aangelegd. Rechts van de woning bevindt zich de geheel omsloten zijtuin met 2 terrassen, een toegangspoort en een groot houten tuinhuis van in totaal ca. 14 m2.

KORT SAMENGEVAT
• Prachtige, rustige woonlocatie;
• Riant kavel met ligging achtertuin op het zuiden;
• In ca. 1998 ingrijpend verbouwd;
• Goede staat van onderhoud;
• Veel leefruimte;
• Prachtige en riante tuinkamer (2012);
• Voorzien van een guesthouse (2012;
• Twee keukens en twee badkamers;
• Drie slaapkamers;
• Dubbele beglazing;
• Energielabel in behandeling;
• De bitumen dakbedekking is uit 1998;
• Aanwezigheid van zwembad, tennisbaan etc. op het Domein;
• Permanente bewoning bij deze woning toegestaan;
• Bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren Є 120,- per maand voor onderhoud park, zoals algemene groenvoorziening, wegen en rioolonderhoud, verlichting, onderhoud zwembad, tennisbaan en jeu de boulesbaan.

OMGEVING
Het Domein Hellebeuk is prachtig gelegen op de noordhelling van het Hekerbeekdal naar het Centraal Plateau tussen Valkenburg en Klimmen. Het betreft een kleinschalig, goed verzorgd park waar naast grotendeels permanente bewoning ook enkele woningen zijn gelegen voor recreatieve verhuur. Het is met recht één van de mooiste locaties in Zuid-Limburg. Door de centrale ligging zijn er niet alleen diverse wandel- en fietsroutes onder handbereik, maar zijn ook steden als Maastricht, Heerlen of Aken in no-time te bereiken en is de toegang tot de autosnelweg op korte afstand aanwezig. Voor de dagelijkse boodschappen en scholen kun je uitstekend terecht in het aangrenzende Klimmen, Hulsberg of het op slechts ca. 3 km afstand gelegen karakteristieke stadje Valkenburg.

OVERIG
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
WONINGGEGEVENS
Type: vrijstaande bungalow
Bouwjaar: 1970; verbouwd in 1998 en 2012
Woonoppervlakte: ca. 155 m2
Inhoud: ca. 467 m3
Perceelsoppervlakte: 863 m2

ENERGIE
dubbele beglazing en dakisolatie
Verwarming/water : Bosch HRC30 combiketel, bouwjaar ca. 2018, huur
Energielabel: in behandeling
Bijdrage Vereniging van Eigenaren: 120,-/mnd
BINNEN
Staat onderhoud: goed
Kamers: 8
Slaapkamers: 3
Sanitaire voorzieningen: grotendeels modern
Keuken: modern (2016)

BUITEN
Staat onderhoud: goed (bitumen dakbedekking is uit 1998)
Staat schilderwerk: uitstekend (2023)
Tuin: gelegen op het zuiden
Uitzicht: landelijk
Garage: n.v.t. (parkeren mogelijk op eigen terrein)
Overig: vrijstaand houten tuinhuis
Neem contact op