Echt – Grote Tiend 64
19 april 2021
Bunde – Steinstraat 7
10 oktober 2021
Verkocht
24-DSCF284541-DSCF2818

Geleen - Resedastraat 16

Goed onderhouden, gemoderniseerde tussenwoning met een nog af te bouwen serre, twee buitenbergingen en een ook met de auto bereikbare achterom met 2 parkeerplaatsen op eigen terrein, gelegen op rustige locatie in de wijk Lindenheuvel te Geleen.

VERKOCHT

Bouwjaar: 1950; modernisering 2020
Perceel: 237 m2
Inhoud: 418 m3
Woonoppervlakte: 88 m2
 
MEDIA
PLATTEGRONDEN
OMSCHRIJVING
Goed onderhouden, gemoderniseerde tussenwoning met een nog af te bouwen serre, twee buitenbergingen en een ook met de auto bereikbare achterom met 2 parkeerplaatsen op eigen terrein, gelegen op rustige locatie in de wijk Lindenheuvel te Geleen. Een geweldige kans, waarvoor je bovendien geen overdrachtsbelasting hoeft te betalen (tot een leeftijd van 35 jaar en mits je van deze regeling nog niet eerder gebruik hebt gemaakt). Starters kunnen voor de financiering in aanmerking komen voor een starterslening van de gemeente Sittard-Geleen (tot max. 225.000,- onder bepaalde voorwaarden). Kom kijken en je bent verkocht!

KELDER
Vanuit de hal bereikbare, praktische provisiekelder van ca. 2.15 x 3.47 m met een stahoogte van ca. 1.87 m.

BEGANE GROND
Entree en hal van ca. 3.45 x 1.27 m met nieuwe wand- en plafondafwerking. Hier bevindt zich het volledig betegelde gastentoilet met staand closet, de vernieuwde meterkast met 7 groepen, een gesloten trap naar de verdieping en de toegang naar de woonkamer en de kelder. De gezellige doorzonwoonkamer van ca. 6.62 x 3.77/3.25 m met veel lichtinval is, evenals de open keuken, voorzien van een nieuwe moderne laminaatvloer en nieuwe wand- en plafondafwerking (met uitzondering van een klein wandje naar de serre). In de keuken van ca. 2.98 x 2.81 m is een splinternieuwe inbouwinstallatie in U-opstelling geplaatst met Etna inbouwapparatuur (5-pits rvs-gaskookplaat, 90 cm brede rvs-afzuigkap, rvs-combi oven/magnetron, vaatwasser en koelkast). Vanuit de keuken kom je in de serre/bijkeuken in aanbouw van ca. 3.05 x 2.70 m waarvoor een compleet nieuwe kunststof pui met beglazing gereed staat om gemonteerd te worden. Via de serre is het knusse besloten terras achter de woning bereikbaar. Door de ligging op het zuidoosten kun je hier al vanaf het vroege voorjaar heerlijk buiten zitten. De achtertuin is in totaal ruim 25 meter diep en beschikt over 2 gemetselde buitenbergingen van resp. ca. 3.90 x 2.61 m (met een vliering) en ca. 3.40 x 2.61 m. Daarnaast is er voorbij de afsluitbare toegangspoort, op eigen erf een parkeerplaats aanwezig van ca. 7.05 diep x 6.30 m breed met een bestraat en afsluitbaar toegangspad naar de openbare weg. Last but not least is de achtertuin opnieuw en onderhoudsvriendelijk aangelegd.

VERDIEPING 1
Vanuit de hal kom je via de gesloten trap uit op de overloop van waaruit de 3 slaapkamers en de badkamer zijn te bereiken. De eerste slaapkamer van ca. 3.77 x 2.97 m is gelegen aan de voorzijde van de woning. De tweede slaapkamer van ca. 3.55 x 3.77/3.04 m is gelegen aan de achterzijde van de woning. De derde slaapkamer van ca. 2.90 x 2.52 m is eveneens gelegen aan de achterzijde en voorzien van een vaste grenen kastenwand. De splinternieuwe badkamer van ca. 2.17 x 1.90/1.20 m is geheel betegeld en voorzien van een modern wastafelmeubel, een douche/ligbadcombinatie en een handdoekradiator. Alle kamers op de verdieping beschikken over kunststof kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken. Bovendien zijn overal de leidingen ingefreesd en de kamers voorzien van nieuwe stoffen vloerbedekking, nieuw behang en nieuwe gipsplaten plafondafwerking.

ZOLDER
Met behulp van een aluminium schuiftrap kom je op de grote bergzolder van ca. 6.62 x 6.06 m met een stahoogte van maximaal ca. 2.05 m tot de nokbalk. Het hoofddak is niet geïsoleerd.

KORT SAMENGEVAT
- Comfortabele eengezinswoning;
- Grotendeels gemoderniseerd;
- Alle buitenkozijnen van kunststof met dubbel glas;
- Alle buitenkozijnen voorzien van rolluiken;
- Splinternieuwe inbouwkeuken;
- Splinternieuwe badkamer;
- Serre in aanbouw;
- Twee buitenbergingen;
- Voor- en achtertuin opnieuw aangelegd;
- Toegang achterom, ook met de auto;
- Twee parkeerplaatsen op eigen terrein;
- Geen achterburen, want aangrenzend agrarisch gebied!

OMGEVING
De wijk Lindenheuvel in Geleen is ontstaan in de mijnwerkersperiode en kent daardoor veel kleinere woningen en een hechte gemeenschap. Op korte fietsafstand zijn alle wijkvoorzieningen inclusief 3 landelijke supermarkten bereikbaar. Ook het openbaar vervoer en de aansluiting met de autosnelweg richting Heerlen, Maastricht, Aken, Luik of richting Echt, Maaseik, Roermond, Düsseldorf of Eindhoven zijn snel te bereiken. Daarnaast zijn er in de directe omgeving veel (sport)verenigingen actief en is er volop keuze voor een hapje en een drankje. Kortom, het is gezellig wonen in Lindeheuvel.

OVERIG
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
WONINGGEGEVENS
Type: tussenwoning
Bouwjaar: 1950; modernisering: 2020
Woonoppervlakte: 88 m2
Inhoud: 418 m3
Perceelsoppervlakte: 237 m2

ENERGIE
Isolatie: dubbele HR beglazing
Verwarming/water : Bosch HRC 28 cv-combiketel, bouwjaar 2012, eigendom
Energielabel (definitief): E
Energieverbruik: voorschotnota gas en electra: n.n.b..
BINNEN
Staat onderhoud: goed
Kamers: 6
Slaapkamers: 3
Sanitaire voorzieningen: luxe, badkamer 2020
Keuken: luxe, 2020

BUITEN
Staat onderhoud: goed
Staat schilderwerk: n.v.t. (kunststof kozijnen)
Tuin: gelegen op het zuid-oosten
Uitzicht: woonwijk en agrarische grond
Garage: n.v.t., 2 parkeerplaatsen op eigen erf
Neem contact op