Geleen – Resedastraat 16
5 mei 2021
40-DSCF827625-DSCF8243

Nuth - Stationstraat 218

In het centrum van Nuth bieden wij deze prachtige, goed onderhouden woning aan! Met maar liefst ca. 279 m2 vloeroppervlakte en een riante, multifunctionele ruimte op de begane grond biedt dit karakteristieke pand uit 1905 veel gebruiksmogelijkheden, ook eventueel in combinatie met werken of bedrijf aan huis. Door de huidige eigenaren is de woning vanaf 1986 tot heden met zorg en aandacht grotendeels gerenoveerd en gemoderniseerd. Kom gerust kijken en laat je verrassen!

Vraagprijs 325.000,- k.k.

 
MEDIA
PLATTEGRONDEN
OMSCHRIJVING
In het centrum van Nuth bieden wij deze prachtige, goed onderhouden woning aan! Met maar liefst ca. 279 m2 vloeroppervlakte en een riante, multifunctionele ruimte op de begane grond biedt dit karakteristieke pand uit 1905 veel gebruiksmogelijkheden, ook eventueel in combinatie met werken of bedrijf aan huis. Door de huidige eigenaren is de woning vanaf 1986 tot heden met zorg en aandacht grotendeels gerenoveerd en gemoderniseerd. Kom gerust kijken en laat je verrassen!

KELDER
Vanuit de hal bereikbare provisiekelder van ca. 4.60 x 3.60 m met een stahoogte van circa 1.95 m.

BEGANE GROND
De multifunctionele ruimte van ca. 60 m2 beschikt over een eigen entree en is prima te gebruiken als extra woonruimte, hobby- of fitnessruimte, atelier of als winkel-, kantoor- of praktijkruimte. Deze ruimte is ook via een ernaast gelegen ingang te bereiken, voorzien van een video-intercom-belsysteem. De plafondhoogte bedraagt ca. 2.75 m en de ruimte is afgewerkt met een moderne laminaatvloer, stucwerk wandafwerking, een systeemplafond met een geïntegreerde airconditioning installatie uit 2019 en een vaste kastenwand. Aan de achterzijde bevindt zich een moderne, praktische keuken van ca. 4.40/4.00 x 2.50 m met een eenvoudig keukenblok. Van hieruit is er toegang tot een geheel betegeld, modern toilet met wandcloset en een berging waar eveneens de cv-ketel (Remeha Avanta HR combi, eigendom, bouwjaar 2007) is geplaatst. Deze ruimte beschikt over een eigen meterkast en water- en gasmeter. Via de multifunctionele ruimte is er een toegang naar een royale en met moderne plavuizen betegelde hal van ca. 5.20 x 2.15 m2, voorzien van een garderobenis. Vanuit deze hal is er toegang naar de kelder en via een prachtige bordestrap naar de eerste verdieping.

VERDIEPING 1
Vanaf een royale overloop is de woonkamer bereikbaar van ca. 40 m2, inclusief de open keuken. Voorzien van een massief eiken plankenvloer, moderne glad-stucwerk wand- en plafondafwerking en een airconditioning installatie uit 2019 is het wooncomfort hier maximaal aanwezig! De open keuken beschikt over een zeer uitgebreide keukeninstallatie uit 2011, bestaande uit 2 losse units met zwarte hoogglans panelen en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur (5-pits inductiekookplaat, vaatwasser, oven, oven/magnetroncombi, warmhoudlade, koffiezetautomaat en Amerikaanse koelkast). Grenzend aan de keuken bevindt zich het heerlijke dakterras van in totaal ca. 43 m2 met bezonning vanaf de middag tot en met zonsondergang! Vanaf de overloop is er eveneens toegang naar de splinternieuwe en geheel betegelde luxe badkamer van ca. 8,5 m2. Deze beschikt over luxe 60 x 60 cm vloer- en wandtegels, vloerverwarming, een wandcloset, een XXL-wastafelmeubel en een comfortabele, grote inloopregendouche met als gimmick een ingebouwde sunshower, die je tijdens het douchen door middel van de Uv-straling van zonlicht voorziet voor heerlijke ontspanning, een bruin kleurtje en als bonus de aanmaak van vitamine D! Naast de badkamer is een eveneens splinternieuw gastentoilet gesitueerd, dat met dezelfde luxe is afgewerkt als de badkamer en is voorzien van een modern wandcloset en vloerverwarming. Last but not least is er vanaf de overloop ook nog een slaapkamer van ca. 4.75 x 2.90 m aanwezig, ook te benutten als rustige thuiswerkplek of bijvoorbeeld als speelkamer voor de kinderen.

VERDIEPING 2
Via een tweede bordestrap arriveer je op de overloop van de tweede verdieping. Deze beschikt over een open zithoek van ca. 2.90 x 2.90 m met Velux dakraam. Vanaf de overloop is er toegang naar 3 ruime slaapkamers. De eerste slaapkamer van ca. 17 m2 ligt aan de voorzijde van het pand en heeft een dakkapel. De tweede slaapkamer van ca. 18 m2 ligt ook aan de voorzijde van het pand, heeft eveneens een dakkapel en daarnaast twee separate bergruimtes, waarvan in één ruimte de cv-ketel is geplaatst (Remeha Avanta HR combi, bouwjaar 2009, eigendom). De derde slaapkamer is met recht de master bedroom. Deze heeft een oppervlakte van maar liefst ca. 23 m2 en is voorzien van een grote dakkapel, een vaste kastenwand en een airconditioning installatie uit 2019. Vanaf de overloop is, indien wenselijk, door middel van het plaatsen van een vlizotrap een ruime bergzolder te realiseren op de derde verdieping.

KORT SAMENGEVAT
• Mega groot pand geschikt voor diverse doeleinden;
• Uitstekende centrumlocatie op loopafstand van alle voorzieningen;
• Goede staat van onderhoud;
• Veel leefruimte;
• Moderne keuken en sanitair;
• Vier slaapkamers, eenvoudig uit te breiden naar meer;
• Airconditioning uit 2019;
• Deels rolluiken en sunscreens in de woning;
• Groot dakterras;
• Voldoende (gratis) openbare parkeerruimte tegenover de woning;
• Op korte afstand gelegen van openbaar vervoer en aansluiting autosnelweg.

OMGEVING
Nuth is een geliefd dorp in Zuid-Limburg waar het fijn is om te wonen. Centraal en landelijk gelegen tussen de stedelijke gebieden van Heerlen en Sittard-Geleen. Het valt onder de gemeente Beekdaelen en vervult een centrumfunctie voor de talrijke omliggende dorpen en buurtschappen. Daardoor beschikt Nuth over een uitstekend voorzieningenniveau met een groot winkel- en horeca-aanbod, een uitgebreid bedrijventerrein, medische voorzieningen, basisschool en een ruim aanbod aan (sport)verenigingen. Het openbaar vervoer (bus en trein) is op loopafstand bereikbaar en de aansluiting met de autosnelweg Eindhoven-Sittard-Heerlen-Aken ligt op nog geen 5 minuten rijden. Nuth heeft circa 6.500 inwoners (inclusief de omliggende dorpen en buurtschappen) op een oppervlakte van in totaal circa 33 vierkante kilometer! Het voor Zuid-Limburg zo karakteristieke landschap met de vele heuvels en vakwerkboerderijen is in Nuth volop aanwezig. Wie van wandelen en fietsen houdt, komt hier derhalve volledig aan zijn trekken.

OVERIG
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
WONINGGEGEVENS
Type: tussenwoning
Bouwjaar: 1905
Woonoppervlakte: 165 m2
Inhoud: 877 m3
Perceelsoppervlakte: ca. 115 m2

ENERGIE
Isolatie: dubbele beglazing en dakisolatie
Verwarming/water : 2x Remeha Avanta HR cv-combiketel, eigendom
Energielabel (definitief): C
Energieverbruik: voorschotnota gas en electra: 273,- (excl. teruglevering)
BINNEN
Staat onderhoud: goed
Kamers: 9
Slaapkamers: 4
Sanitaire voorzieningen: luxe, 2020
Keuken: luxe, 2011

BUITEN
Staat onderhoud: goed
Staat schilderwerk: goed (grotendeels kunststof kozijnen)
Dakterras: gelegen op het noord-westen
Uitzicht: bebouwing en groen
Garage: n.v.t., openbaar parkeren
Neem contact op