Geleen – Boerhaavestraat 50
10 december 2021
Stevensweert – Brouwerstraat 8
24 februari 2022
Verkocht
812

Kerkrade - Wolfsweg 6

Op rustige locatie in Haanrade gelegen ruime, te moderniseren halfvrijstaande eengezinswoning uit 1969 met souterrain, grote inpandige garage, comfortabele woonkamer met veel lichtinval en drie slaapkamers met badkamer. Het pand is energiezuinig (energielabel C)! Ben jij op zoek naar een woning die je geheel naar jouw eigen smaak kunt inrichten en afwerken, dan is dit een prachtige kans voor jou. Kom gerust kijken en oordeel zelf!

VERKOCHT

Bouwjaar: 1969
Perceel: 228 m2
Inhoud: 433 m3
Woonoppervlakte: 119 m2
 
MEDIA
PLATTEGRONDEN
OMSCHRIJVING
Op rustige locatie in Haanrade gelegen ruime, te moderniseren halfvrijstaande eengezinswoning uit 1969 met souterrain, grote inpandige garage, comfortabele woonkamer met veel lichtinval en drie slaapkamers met badkamer. Het pand is energiezuinig (energielabel C)! Ben jij op zoek naar een woning die je geheel naar jouw eigen smaak kunt inrichten en afwerken, dan is dit een prachtige kans voor jou. Kom gerust kijken en oordeel zelf!

SOUTERRAIN
Via een open trap vanuit de hal is het souterrain bereikbaar. Allereerst kom je in de wasruimte van ca. 4.10 x 2.45 m met kelderraam, tegelvloer, keukenblok met spoelbak en de witgoedaansluitingen. Vanuit deze ruimte is er vervolgens toegang naar de aangrenzende provisiekelder en de naastgelegen grote inpandige garage. In de praktische provisiekelder van ca. 3.10 x 2.90 m is de moderne cv-combiketel geplaatst (Nefit HR Trendline, bouwjaar november 2019, eigendom en voor het laatst onderhouden in oktober 2021). De ruime inpandige garage van ca. 7.35 x 4.25/3.75 m beschikt over een recente, elektrisch en op afstand bedienbare sectionaalpoort met een royale breedte van ca. 2.65 m. Het gehele souterrain heeft een plafondhoogte van ca. 2.06 m.

BEGANE GROND
De entree van de woning bereik je via een stalen trap omdat de eerste woonlaag van deze woning ten opzichte van de openbare weg op de eerste verdieping is gelegen. Over de gehele gevelbreedte is op deze woonlaag aan de voorzijde een balkon met rvs-balustrade gerealiseerd. Via de voor- en zijtuin is er tevens (via de aangebouwde stenen tuinberging van ca. 3.20 x 3.00 m) een achterom naar de woning aanwezig. We gaan naar binnen en komen in een royale ontvangsthal met een plavuizen vloer, garderobekast, gastentoilet en meterkast met 4 groepen (smeltzekeringen) en 1 aardlekschakelaar. Het gastentoilet is deels betegeld en bestaat uit een staand closet met fonteintje. Vanuit de hal kun je naar het souterrain, de verdieping en naar zowel de woonkamer als de keuken. De doorzonwoonkamer van ca. 7.40 x 4.10/3.65 m beschikt over veel lichtinval, een massief tchitola parketvloer (tropisch hout) en heeft een loopdeur naar de achtertuin. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning op verdiepingsniveau dus van enige inkijk heb je hier absoluut geen last. Aan de achterzijde bevindt de woonkamer zich op tuinniveau. De gesloten keuken van ca. 3.20 x 2.90 m heeft een tegelvloer en is voorzien van een eenvoudige keukeninstallatie met los rvs-kooktoestel met oven, een afzuigkap in schouw en een inbouwkoelkast. Ook vanuit de keuken kun je d.m.v. een loopdeur naar de achtertuin. De gehele begane grond is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing en elektrisch bedienbare rolluiken. De achtertuin van in totaal ca. 80 m2 is gelegen op het zuidoosten en beschikt daardoor over een ideale bezonning. Een grote, elektrisch bedienbare zonwering zorgt voor schaduw als dat gewenst is. De tuin beschikt over veel privacy door de begrenzing van de tuin aan de (door hoogteverschil in het terrein lage) uitbouw van de om de hoek gelegen ambachtelijke bakkerij. Verse broodjes of een heerlijke vlaai zijn dus binnen een paar minuten bij jou in huis!

VERDIEPING
Nu we de begane grond hebben gehad, gaan we via een volledig massief eiken trap naar de verdieping en kom je uit op de overloop. In de zijgevel is ter hoogte van het trapportaal een gesloten raam aanwezig met glazen bouwstenen. De badkamer van ca. 2.80 x 2.45 m is deels betegeld en voorzien van een dubbele wastafel, douche, bidet en toilet. De grootste slaapkamer van ca. 15 m2 beschikt over een vaste kastenwand. De andere twee slaapkamers hebben een oppervlakte van resp. ca. 12 en 9,5 m2. De overloop en de slaapkamers zijn voorzien van massief merbau mozaïek parket. De kamers aan de voorzijde zijn voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. Aan de achterzijde bevinden zich kunststof kozijnen met dubbele beglazing (HR++). Op de gehele verdieping zijn handbediende rolluiken gemonteerd. Het platte dak is ongeveer 10 jaar geleden voorzien van nieuwe dakbedekking met isolatie. Bovendien is de ruimte boven de plafonds eveneens geïsoleerd.

KORT SAMENGEVAT
• Ruime eengezinswoning;
• Gelegen in de geliefde woonwijk Haanrade;
• Rustige woonomgeving;
• Definitief energielabel C;
• Dubbele dakisolatie;
• Dakbedekking uit ca. 2012;
• Dubbele beglazing in gehele woning m.u.v. raam trapportaal;
• Geheel voorzien van rolluiken, deels elektrisch bedienbaar;
• Nefit HR Trendline cv-combiketel uit 11-2019;
• Inpandige garage met recente sectionaalpoort;
• Tuin met veel privacy en goede bezonning;
• Woning dient gemoderniseerd te worden;
• Gelegen nabij natuurgebied;
• Gelegen nabij veel voorzieningen.

OMGEVING
Kerkrade is een zelfstandige gemeente in de regio Parkstad in Zuid-Limburg. Aangrenzende gemeentes zijn onder andere Heerlen, Landgraaf en de Duitse gemeente Herzogenrath. Kerkrade heeft ongeveer 40.000 inwoners en een uitstekend voorzieningenniveau op het gebied van winkels, gezondheidszorg, onderwijs en recreatie. Deze woning ligt in de geliefde woonwijk Haanrade op korte afstand van een aantal natuurparken Haanrade/Carisborg, Bergbos en Berenbos, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen, maar ook op slechts enkele minuten rijden voor bijvoorbeeld je dagelijkse boodschappen (binnen 3 km zijn er 2 landelijk bekende supermarkten). De basisschool ligt op ca. 750 m loopafstand. Door de recente aanleg van de Parkstadring autoweg N300 is de aansluiting met de hoofdverkeersaders Roermond-Eindhoven-Heerlen-Aken en Maastricht-Luik eenvoudig te bereiken. Het NS-spoorwegstation Kerkrade Centrum ligt op ca. 4,8 km afstand. Op ca. 2 minuten lopen bevindt zich de dichtstbijzijnde bushalte aan de Veldhofstraat.

OVERIG
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
WONINGGEGEVENS
Type: halfvrijstaand
Bouwjaar: 1969
Woonoppervlakte: 119 m2
Inhoud: 433 m3
Perceelsoppervlakte: 228 m2

ENERGIE
Isolatie: grotendeels dubbele beglazing
Verwarming/water : Nefit HR Trendline cv-combiketel, eigendom, bouwjaar 2019
Energielabel (definitief): C
Energieverbruik: voorschotnota gas en electra: n.n.b.
BINNEN
Staat onderhoud: goed
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Sanitaire voorzieningen: eenvoudig, gedateerd
Keuken: eenvoudig, gedateerd

BUITEN
Staat onderhoud: goed
Staat schilderwerk: voldoende
Tuin: gelegen op het zuidoosten
Uitzicht: woonwijk
Garage: inpandig, ca. 30 m2
Neem contact op