Epen – Bovenpad 1
11 juli 2022
Munstergeleen – Haagstraat 1
4 september 2022
Verkocht
BUI06DSC08501

Echt - Rijksweg Zuid 60

In 2000 deels gerenoveerde karakteristieke vrijstaande en levensloopbestendige eengezinswoning uit 1931 op een huiskavel van ca. 900m2, een aanpalend weiland van 2.120 m2, grote aanbouw, garage en 3 paardenboxen, gelegen in prachtig landelijk gebied tussen Gebroek en Slek aan de doorgaande weg (50km/u zone) van Sittard naar Roermond. Ben jij op zoek naar een karakteristieke woning in een landelijke omgeving waar je tot op hoge leeftijd kunt blijven wonen en heb jij een paard of kleinvee dat je graag aan huis wil hebben, dan moet je ons beslist bellen of mailen voor een bezichtiging!

VERKOCHT

Bouwjaar: 1931, renovatie, aanbouw en 3 paardenboxen: 2000
Perceel: 3.021 m2
Inhoud: 521 m3
Woonoppervlakte: 128 m2
 
MEDIA
PLATTEGRONDEN
OMSCHRIJVING

In 2000 deels gerenoveerde karakteristieke vrijstaande en levensloopbestendige eengezinswoning uit 1931 op een huiskavel van ca. 900m2, een aanpalend weiland van 2.120 m2, grote aanbouw, garage en 3 paardenboxen, gelegen in prachtig landelijk gebied tussen Gebroek en Slek aan de doorgaande weg (50km/u zone) van Sittard naar Roermond. Ben jij op zoek naar een karakteristieke woning in een landelijke omgeving waar je tot op hoge leeftijd kunt blijven wonen en heb jij een paard of kleinvee dat je graag aan huis wil hebben, dan moet je ons beslist bellen of mailen voor een bezichtiging!

KELDER
Via de keuken is de praktische provisiekelder van ca. 3.35 x 2.40 m bereikbaar (met een stahoogte van ca. 1.95 m), voorzien van een kelderraam.

BEGANE GROND
Je komt deze woning binnen via een moderne, stalen, afsluitbare toegangspoort. Door de ca. 10 meter diepe voortuin ligt de voorgevel van deze woning op een comfortabele afstand van het fietspad langs de doorgaande weg. Eenmaal in de hal straalt de jaren ’30 sfeer je tegemoet met een schitterende authentieke terrazzovloer en de fraaie hoekraampjes langs de trappartij. In de hal bevindt zich de deels gemoderniseerde meterkast met 8 moderne groepen (zekeringautomaten) en 5 groepen met smeltzekeringen. Vanuit de hal kun je naar de woonkamer of naar de gesloten keuken. De gezellige woonkamer van ca. 28 m2 (ca. 7.00 x 3.50/3.95 m) is voorzien van een parketlook vinyl vloerbedekking, een erker, een rookkanaal met schouw en een groot raam in de zijgevel met uitzicht op de royale zijtuin. Ook via de woonkamer kun je de keuken bereiken. Deze heeft een oppervlakte van ca. 13 m2 (ca. 4.50 x 2.90 m) en is voorzien van een tegelvloer. Er is een eenvoudige inbouwkeuken uit ca. 2000 geplaatst met gaskookplaat, rvs-afzuigkap en een oven/magnetroncombinatie. De keuken geeft toegang tot een portaal, gelegen in de aanbouw uit 2000 van waaruit je naar buiten kunt. In het portaal bevindt zich een royale provisiekast en je kunt van hieruit ook naar de op de begane grond gelegen badkamer van ca. 3.00 x 1.85 m. Deze geheel betegelde badkamer met raam is in 2000 voorzien van een wastafel, een douche en een wandcloset. Ook zijn hier de witgoedaansluitingen geplaatst. Vanuit de badkamer en ook vanuit de woonkamer kun je ook de op de begane grond gelegen slaapkamer van ca. 4.30 x 3.45 m bereiken. Deze is voorzien een vinyl vloerbedekking en een groot raam met uitzicht op de zijtuin. Dan gaan we naar buiten! De in 2000 gerealiseerde aanbouw beschikt ook over een grote, in spouw gemetselde garage van ca. 7.50 m x 3.70 m met elektrisch bedienbare sectionaalpoort. De woning beschikt over een lange oprit die voorbij de garage doorloopt tot bij de paardenboxen. Deze boxen zijn in 2000 gerealiseerd door de firma Buitenhuis BV uit Vaassen. Er is 1 stal van ca. 3.05 m diepte x 3.00 m breedte (inwendige maat) en 1 stal met een breedte van ca. 8.00 m breedte x 3.05 m diepte, die eenvoudig gesplitst kan worden tot 2 ruime stallen want al voorzien van 2 toegangsdeuren. Aansluitend aan de boxen bevindt zich een uitloop/paddock en een kleine veldschuur voor opslag. Rechts van de boxen is er een afsluitbare toegang naar het weiland dat grotendeels is gelegen naast huisnummer 62. De woning én het weiland is omheind met een professioneel stalen hekwerk van de firma ABC Hekwerk uit Sint Joost. Het weiland is eveneens toegankelijk vanaf de doorgaande weg (afsluitbare poort).

VERDIEPING
Vanuit de hal loop je via de gesloten trap naar de verdieping en kom je uit op een grote overloop c.q. berging van ca. 7.00 x 2.90/3.35 m voorzien van 2 gevelramen waardoor je de ruimte hier ook nog zou kunnen splitsen voor het realiseren van een extra slaapkamer of een tweede badkamer. Op de overloop is de cv-combiketel geplaatst (Nefit Trendline HR, bouwjaar 2014, eigendom). Via de overloop zijn de 2 slaapkamers bereikbaar van respectievelijk ca. 3.95 x 2.95 m en ca. 3.50 x 3.00 m, gemeten vanaf 1.50 m plafondhoogte.

KORT SAMENGEVAT
• Karakteristieke vrijstaande jaren ’30 woning met grote garage;
• Landelijke locatie;
• Groot huiskavel (900 m2) en inclusief weiland (2.120 m2);
• Ideaal voor paard of kleinvee aan huis;
• Levensloopbestendige woning;
• Goede staat van onderhoud;
• In 2000 gerenoveerd en aangebouwd;
• In 2000 3 paardenboxen geplaatst;
• Grotendeels kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
• Het gehele pand is voorzien van rolluiken;
• Het hoofddak is voorzien van eterniet dakbeschot;
• Definitief energielabel binnen enkele dagen beschikbaar.

OMGEVING
De woning is gelegen temidden van landerijen, de doorgaande weg Sittard-Roermond en globaal tussen het dorpje Slek en het buurtschap Gebroek, beiden behorend tot de gemeente Echt-Susteren. Op circa 1 km ligt het stadje Echt met een uitstekend voorzieningenniveau. Niet alleen voor de dagelijkse boodschappen kunt u hier terecht. Echt beschikt over een goed geoutilleerd winkelcentrum. Daarnaast beschikt Echt over diverse scholen voor basis -en middelbaar onderwijs. Houdt u van ontspanning dan heeft de gemeente Echt-Susteren u volop vermaak te bieden. Houdt u van de natuur dan bent u omringd door een prachtig landelijk gebied waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen of paardrijden. Ook watersportliefhebbers komen uitstekend aan hun trekken in de nabijgelegen waterrijke gebieden rondom Ohé en Laak, Stevensweert en Wessem. Last but not least, vanaf deze woning bent u in luttele minuten op de snelweg A2 richting Eindhoven, Maastricht of Heerlen en op de A73 richting Roermond, Venlo en Nijmegen. Op 5 minuten fietsafstand (1600 m) ligt het Centraal Station voor het openbaar vervoer.

OVERIG
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
WONINGGEGEVENS
Type: vrijstaande eengezinswoning
Bouwjaar: 1931, renovatie, aanbouw en 3 paardenboxen: 2000
Woonoppervlakte: 128 m2
Inhoud: 521 m3
Perceelsoppervlakte: 3.021 m2

ENERGIE
Dubbele beglazing
Verwarming/water : Nefit Trendline HR combiketel, bouwjaar ca. 2014, eigendom
Energielabel: binnen enkele dagen beschikbaar
Energieverbruik: voorschotnota gas en electra: n.n.b.
BINNEN
Staat onderhoud: goed
Kamers: 6
Slaapkamers: 3
Sanitaire voorzieningen: 2000
Keuken: 2000

BUITEN
Staat onderhoud: goed
Staat schilderwerk: grotendeels kunststof kozijnen
Tuin: gelegen op het zuid-oosten
Uitzicht: landerijen voor en achter de woning
Garage: ja, met royale oprit
Overig: 3 paardenbozen en veldschuur
Neem contact op