Buchten – Bettinumstraat 54
15 januari 2018
Stevensweert – Veldstraat Oost 9B
6 april 2018
Verkocht
21-DSCF574733-DSCF5702

Thorn - Toomstraat 9

Soms kom je ze tegen! Deze halfvrijstaande woning uit 1963 is van 2007 tot 2014 zo ingrijpend en doordacht verbouwd, dat je mond al van verbazing open valt zodra je binnenkomt.

VERKOCHT

Bouwjaar: 1963
Perceel: 252 m2
Inhoud: 440 m3
Woonoppervlakte: 125 m2
 
MEDIA
PLATTEGRONDEN
OMSCHRIJVING

Soms kom je ze tegen! Deze halfvrijstaande woning uit 1963 is van 2007 tot 2014 zo ingrijpend en doordacht verbouwd, dat je mond al van verbazing open valt zodra je binnenkomt. Dan ook nog zo fraai gelegen in het pittoreske stadje Thorn en het is duidelijk, hier wil je wonen!

SOUTERRAIN
Via de hal toegankelijke praktische provisiekelder van ca. 3.45 x 2.20 m met tegelvloer.

BEGANE GROND
De entree bevindt zich in de zijgevel. U komt binnen in een lichte en royale hal met een modern, deels betegeld luxe toilet met wandcloset en fonteintje en met een geheel vernieuwde meterkast. Vanuit de hal heeft u toegang naar de woonkamer, keuken en bijkeuken. De grote bijkeuken van ca. 4.60 x 2.35 m beschikt niet alleen over alle witgoedaansluitingen, maar ook over een keukenblok met spoelbak. De open keuken van ca. 3.60 x 3.00m is bewust centraal geplaatst tussen de eetkamer en de woonkamer. Voorzien van een moderne inbouwkeuken verdeeld over 2 units en met diverse inbouwapparatuur (rvs afzuigkap, keramische kookplaat, vaatwasser, combimagnetron en koelkast) beschikt u over een uiterst praktische keuken. Tevens hier aanwezig een handige muurkast. De woonkamer van ca. 6.00 x 3.50/3.00 m is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een sfeervolle houten planken vloer. De eetkamer van ca. 3.75 x 3.55 m is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een kamerbrede dubbele schuifpui voor maximaal tuincontact. De gehele begane grond is voorzien van glad, wit stucwerk wanden en plafonds en, met uitzondering van de woonkamer, voorzien van moderne, fraaie donkergrijze plavuizen. De besloten tuin is onderhoudsvriendelijk en biedt veel privacy.

VERDIEPING 1
Ook boven is alles onder handen genomen en zijn de wanden uitgevoerd in glad, wit stucwerk, plafonds in wit gesausd gipsplaat. De overloop is voorzien van een donkere laminaatvloer en een royale inloopkast. Vanuit de overloop heeft u toegang tot de badkamer en de slaapkamers. De uiterst luxe en grote badkamer van ca. 3.75 x 2.35 m heeft een donkergrijze plavuizen vloer, glad en wit afgewerkte stucwerk wanden, plafond met spots en luxe sanitair (wandcloset, dubbele wastafel in meubel, kunststof ligbad en inloopdouche). De drie slaapkamers van resp. ca. 3.80 x 3.10 m, 3.80 x 2.75 m en 3.20/2.70 x 2.95 m zijn allemaal voorzien van een donkere laminaatvloer en uiteraard de inmiddels welbekende stucwerk wandafwerking (glad en wit).

VERDIEPING 2
Door middel van een aluminium schuiftrap komt u op de bergzolder van ca. 6.30 x 6.00 m die uitsluitend als berging is te gebruiken. Hier is de cv-combiketel uit 2008 geplaatst.


OMGEVING
Het jaarlijks door vele toeristen bezochte witte stadje Thorn heeft een rijke geschiedenis, die terug gaat tot het einde van de 10e eeuw. Het historisch centrum van Thorn kent een beschermd stadsgezicht. Enkele bezienswaardigheden zijn de met maaskeien geplaveide straatjes, de vele, monumentale witte huisjes, de prachtige Abdijkerk en het gemeentemuseum “Het Land van Thorn”.

Vanuit Thorn zijn er rondvaarten te maken door het prachtige Maasplassengebied. Een van de oudste natuurontwikkelingsprojecten van de Grensmaas is de Koningssteen nabij Thorn. Gallowayrunderen en Koniks paarden zorgen ervoor dat hardhoutooibos, doornstruwelen en graslanden zich naast elkaar ontwikkelen (bron: VVV Limburg).

Naast de prachtige historie en omliggende natuur beschikt Thorn over een goed voorzieningenniveau. Een supermarkt, slagerij, banketbakker, huisartsenpraktijk, twee basisscholen en diverse gezellige horecagelegenheden, het is er allemaal aanwezig.

Voor de grotere winkelinkopen bent u op slechts luttele autominuten rijden verwijderd van de steden Maasbracht (10 minuten), Echt (14 minuten) of Roermond (19 minuten).


OVERIG
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
WONINGGEGEVENS
Type: halfvrijstaand
Bouwjaar: 1963
Woonoppervlakte: 125 m2
Inhoud: 440 m3
Perceelsoppervlakte: 252 m2

ENERGIE
Isolatie: volledig geïsoleerd; deels dubbel glas
Verwarming/water 1: Daalderop Combipact combiketel, 2008, eigendom
Energielabel (voorlopig): F
Energieverbruik: voorschotnota gas en electra, 130,-/mnd
BINNEN
Staat onderhoud: goed
Kamers: 10
Slaapkamers: 3
Sanitaire voorzieningen: modern
Keuken: modern

BUITEN
Staat onderhoud: goed
Staat schilderwerk: n.v.t.
Tuin: achtertuin, gelegen op het noorden
Uitzicht: besloten, woonwijk
Garage: modelijk
Neem contact op