Thorn – Toomstraat 9
3 maart 2018
Elsloo – Op de Berg 3
10 april 2018
Verkocht
17-DSCF801611-DSCF7991

Stevensweert - Veldstraat Oost 9B

Wonen in stijl in het historische centrum van Stevensweert, dat wil iedereen! Dit voormalige bankfiliaal uit 1966 is in 2003 smaakvol verbouwd tot een winkelruimte en 2 zelfstandige appartementen. De door ons aangeboden woning ligt op de 1e verdieping en kenmerkt zich door een enorme leefruimte en een modern, luxe afwerkingsniveau. Kom gerust kijken en ervaar het zelf!

VERKOCHT

Bouwjaar: 1966, in 2003 volledig verbouwd tot een winkelruimte en 2 luxe appartementen
Perceel: gemeenschappelijk eigendom
Inhoud: 375 m3
Woonoppervlakte: 115 m2
 
MEDIA
PLATTEGRONDEN
OMSCHRIJVING

Wonen in stijl in het historische centrum van Stevensweert, dat wil iedereen! Dit voormalige bankfiliaal uit 1966 is in 2003 smaakvol verbouwd tot een winkelruimte en 2 zelfstandige appartementen. De door ons aangeboden woning ligt op de 1e verdieping en kenmerkt zich door een enorme leefruimte en een modern, luxe afwerkingsniveau. Kom gerust kijken en ervaar het zelf!

BEGANE GROND
Centrale entree voor de 2 appartementen. Gemeenschappelijke hal met plavuizen vloer, eigen meterkast met elektra-, gas- en watermeter. Eigen afsluitbare berging. Toegang naar binnenterrein achter alwaar o.a. stalling afvalcontainers. Vanaf het gemeenschappelijk binnenterrein is er een gegalvaniseerde trap naar de 1e verdieping c.q. woning (vluchtroute). Vanuit de centrale hal is de hoofdingang naar het appartement op de 1e verdieping bereikbaar door middel van een gesloten trap. Parkeren is mogelijk voor het gebouw (gratis).

VERDIEPING 1
Portaal met eigen groepenkast elektra. Entree woning. Hal met intercom. Deels betegeld luxe toilet met wandcloset en fonteintje. Riante L-vormige woonkamer van maar liefst ca. 48 m2 met sfeervolle open haard en openslaande tuindeuren naar een groot en besloten dakterras met houten berging. Gesloten keuken van ca. 4.30 x 2.80 m met moderne inbouwkeuken voorzien van spoelbak, keramische kookplaat, rvs-afzuigkap, vaatwasser, koelkast en separate vrieskast. Via de keuken bereikbare bijkeuken van ca. 3.80/2.10 x 2.80 m met wasmachineaansluiting, plaatsing AWB Thermomaster cv-combiketel uit 2003 (eigendom) en toegang naar loggia van ca. 3.30 x 1.10 m met gegalvaniseerde trap naar binnenterrein b.g.g. Vanuit de hal bereikbare geheel betegelde luxe badkamer van ca. 2.60 x 1.70 m met wastafel in meubel, whirlpool met massagedouche en handdoekradiator. Slaapkamer I van ca. 4.80 x 3.35 m. Slaapkamer II van ca. 2.70 x 2.40 m met toegang naar de loggia.

BIJZONDERHEDEN
- Prachtige woonlocatie in historische kern Stevensweert
- Ruim appartement met groot dakterras
- Veel lichtinval
- Modern, luxe afwerkingsniveau
- Servicekosten op dit moment: € 639,28 per jaar

OMGEVING
Stevensweert is een oud vestingstadje op een eiland tussen twee Maasarmen, de Grensmaas en de Oude Maas. De vesting is in 1633 (tijdens de Tachtigjarige Oorlog) door de Spanjaarden gesticht. Het stratenplan herinnert aan de tijden van de versterking, als spaken in een wiel lopen de straten naar het middelpunt. Stevensweert ligt in een prachtig gebied waar je de historie weer kunt beleven en waar het heerlijk wandelen en vertoeven is! De maasplassen zijn een speelterrein voor zeil- en motorboten, voor surfers en zwemmers, met diverse dagstranden en jachthavens. Stevensweert kent een rijk verenigingsleven met diverse sportverenigingen (bron: VVV).

Stevensweert beschikt over een basisschool en voor de basisvoorzieningen kunt u hier prima terecht. Voor het middelbaar onderwijs en de grotere inkopen bent u in slechts 7 minuten in Maasbracht, in 9 minuten in Echt of in 10 minuten in het Belgische Maaseik. Snel bereikbaar is eveneens de aansluiting met de autosnelweg A2 richting Eindhoven of Maastricht en A73 richting Roermond of Nijmegen.

OVERIG
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
WONINGGEGEVENS
Type: appartement
Bouwjaar: 1966
Woonoppervlakte: 115 m2
Inhoud: 375 m3
Perceelsoppervlakte: n.v.t.

ENERGIE
Isolatie: dubbel glas
Verwarming/water : AWB Thermomaster, 2003, eigendom
Energielabel (voorlopig): E
Energieverbruik: voorschotnota gas en electra, ---,-/mnd
BINNEN
Staat onderhoud: goed
Kamers: 6
Slaapkamers: 3
Sanitaire voorzieningen: modern, luxe
Keuken: modern, luxe

BUITEN
Staat onderhoud: goed m.u.v. houten kozijndorpels
Staat schilderwerk: redelijk
Loggia en dakterras: gelegen op het noordoosten
Uitzicht: historisch centrum
Garage: n.v.t.
Neem contact op