Echt – Narcissenstraat 40
23 november 2017
Buchten – Bettinumstraat 54
15 januari 2018
Verkocht
21-DSCF063930-DSCF0655

Kerkrade - Tarwe 31

Uitstekend onderhouden en energiezuinige vrijstaand-geschakelde eengezinswoning met buitengewoon fraaie tuinkamer, een zelfstandige ruimte voor kantoor of praktijk aan huis en een onder architectuur aangelegde onderhoudsvriendelijke tuin met vijverpartij.

VERKOCHT

Bouwjaar: 2002
Perceel: 263 m2
Inhoud: 678 m3
Woonoppervlakte: 194 m2
 
MEDIA
PLATTEGRONDEN
OMSCHRIJVING

Uitstekend onderhouden en energiezuinige vrijstaand-geschakelde eengezinswoning met buitengewoon fraaie tuinkamer, een zelfstandige ruimte voor kantoor of praktijk aan huis en een onder architectuur aangelegde onderhoudsvriendelijke tuin met vijverpartij. Gelegen op goede stand in de verkeersluwe wijk Rolduckerveld nabij o.a. het natuurgebied Berenbos en de historische Abdij Rolduc. Deze prachtige woning is, indien gewenst, eenvoudig te transformeren naar levensloopbestendig wonen!

BEGANE GROND
Via de entree komt u in de lichte en ruime hal van ca. 5.20 x 3.50/1.50 m. Deze hal geeft toegang naar de praktijkruimte én naar de woonkamer. In de hal is het moderne toilet (deels betegeld en voorzien van wandcloset en fonteintje) en de meterkast geplaatst. De royale L-vormige woonkamer van ca. 10.30 x 5.00/3.90/3.30 komt u binnen via een volledig glazen toegangsdeur. Aansluitend bevindt zich de keuken van ca. 2.90 x 2.70 m met een moderne, luxe inbouwkeuken uit 2008 voorzien van een granietlook werkblad, spoelbak, inductiekookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, vaatwasser en koelkast. Vanuit de woonkamer komt u in de heerlijke en ruime tuinkamer van ca. 6.30 x 3.50 m voorzien van een moderne plavuizen vloer, een grote lichtstraat in het dak, plafond met spots en last but not least een gevelbrede glazen pui die volledig opengeschoven kan worden voor een naadloze overgang naar de onder architectuur aangelegde achtertuin, voorzien van luxe plavuizen, smaakvolle tuinverlichting en een in het ontwerp geïntegreerde vijverpartij.

Vanuit de hal én van buitenaf heeft u toegang tot de praktijkruimte van ca. 6.70 x 3.25/2.70 m, voorzien van airconditioning, vloerverwarming, een grote lichtkoepel en plafond met spots. Aansluitend bevindt zich de archiefruimte c.q. kitchenette van ca. 3.25 m x 2.90 m met tegelvloer en eigen cv-combiketel voor de praktijkruimte. Van hieruit komt in in de buitenberging van ca. 3.50 x 3.25 m voorzien van een tegelvloer en lichtkoepel. Indien gewenst kan de praktijkruimte met archiefruimte getransformeerd worden naar een royale slaapkamer met badkamer op de begane grond.

De gehele begane grond (m.u.v. de archiefruimte en de buitenberging) is voorzien van een antraciet grindvloer met grotendeels vloerverwarming.

VERDIEPING 1
Vanuit de hal komt u via een gesloten trap uit op de overloop. Deze geeft toegang tot de volgende ruimtes: de master bedroom van ca. 5.00 x 3.70 m, slaapkamer 2 van ca. 3.80 x 2.20 m, slaapkamer 3 van ca. 2.75 x 2.45 m, een geheel betegelde moderne badkamer van ca. 2.70 x 2.45 m voorzien van een wastafelmeubel, ligbad en douche én een separaat, deels betegeld modern toilet met staand closet en fonteintje.

VERDIEPING 2
Met een gesloten vaste trap gaat u naar overloop van de 2e verdieping. Van daaruit kunt u naar de 4e slaapkamer van ca. 4.10 x 2.90 m, een royale bergruimte met witgoedaansluitingen en plaatsing van de cv-combiketel voor de woning. Via de overloop heeft u tevens toegang naar een groot dakterras van ca. 5.00 x 2.60 m.

BIJZONDERHEDEN
- Parkeerruimte op eigen terrein voor 3 auto’s.
- Volledige isolatie en grotendeels voorzien van rolluiken.
- Bouwjaar praktijk- en archiefruimte: 2011.
- Bouwjaar tuinkamer, tuin en buitenberging: 2012.
- Energiezuinig door plaatsing van 10 zonnepanelen (2012).
- Voorzien van een uitgebreide alarminstallatie.
- Doorlopend uitgevoerd groot onderhoud.

OMGEVING
Op loopafstand is het prachtige natuurgebied en de Abdij Rolduc bereikbaar, waar u heerlijk kunt eten of gewoon een terrasje kunt “pikken” om aansluitend via diverse wandel- en fietsroutes andere schitterende natuurgebieden zoals het Wormdal of de Anstelvallei (met het indrukwekkende stuwmeer De Cranenweijer) kunt bezoeken.

Qua voorzieningenniveau is de woning uitstekend gelegen. Binnen een straal van 500 meter beschikt u niet alleen over een groot aanbod aan winkelvoorzieningen. Ook diverse scholen en medische voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar. Het kernwinkelcentrum en centraal NS spoorwegstation ligt op ongeveer 2 kilometer afstand.

Via de bestaande binnenring (in 2011 geopend) en straks ook via de buitenring (in aanleg) bent u in luttele minuten op de autosnelweg richting Eindhoven, Maastricht of Aken.

OVERIG
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
WONINGGEGEVENS
Type: vrijstaand-geschakeld
Bouwjaar: 2002
Woonoppervlakte: 194 m2
Inhoud: 678 m3
Perceelsoppervlakte: 263 m2

ENERGIE
Isolatie: volledig geïsoleerd
Verwarming/water 1: Remeha Selecta HR combiketel, ca. 2002, eigendom
Verwarming/water 2: Remeha Avanta HR combiketel, ca. 2011, eigendom
Energielabel (voorlopig): B
Energieverbruik: voorschotnota gas en electra 162,-/mnd
BINNEN
Staat onderhoud: uitstekend
Kamers: 10
Slaapkamers: 4
Sanitaire voorzieningen: modern, luxe
Keuken: modern, luxe

BUITEN
Staat onderhoud: uitstekend
Staat schilderwerk: uitstekend
Tuin: achtertuin, gelegen op het westen
Uitzicht: besloten, woonwijk
Garage: nu praktijkruimte
Neem contact op