Elsloo – Op de Berg 3
10 april 2018
Echt – Peijerstraat 97
22 mei 2018
Verkocht
10-DSCF019112-DSCF0195

Holtum - Buchterweg 9

Praktisch ingedeelde half vrijstaande woning met veel leefruimte, 4 slaapkamers, een garage en een besloten achtertuin met optimale bezonning. De woning verdient enig onderhoud en modernisering en is daarom scherp geprijsd. Voor wie wil wonen in een groot huis in een sfeervol dorp is dit een uitgelezen kans!

VERKOCHT

Bouwjaar: 1974
Perceel: 276 m2
Inhoud: 460 m3
Woonoppervlakte: 130 m2
 
MEDIA
PLATTEGRONDEN
OMSCHRIJVING

Praktisch ingedeelde half vrijstaande woning met veel leefruimte, 4 slaapkamers, een garage en een besloten achtertuin met optimale bezonning. De woning verdient enig onderhoud en modernisering en is daarom scherp geprijsd. Voor wie wil wonen in een groot huis in een sfeervol dorp is dit een uitgelezen kans!

BEGANE GROND
Entree. Ruime ontvangsthal van ca. 3.75 x 1.70 m met toilet, meterkast, praktische bergkast onder de trap en een gesloten trap naar de 1e verdieping. Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een staand closet en een fonteintje. De T-vormige woonkamer van ca. 50 m2 heeft een speelse indeling en veel lichtinval. Vanuit de woonkamer is de open keuken van ca. 3.65 x 2.65 m m te bereiken. Deze is ingericht met een functionele eenvoudige inbouwkeuken met de volgende apparatuur (elektrische kookplaat, combimagnetron, koelkast en vaatwasser). De keuken beschikt over een wasmachineaansluiting. De gehele begane grond is voorzien van een moderne plavuizen vloer met vloerverwarming uit 2010. Via de woonkamer is er toegang naar de achtertuin van ca. 7.30 x 7.00 m met optimale privacy en door de ligging op het zuidoosten de gehele dag zon. Vanaf de maar liefst 22 meter lange oprit en vanuit de achtertuin is de in spouw gemetselde garage van ca. 6.00 x 2.75 m toegankelijk.

VERDIEPING 1
Overloop. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een wastafel, wandcloset en ligbad/douchecombinatie. Op deze verdieping zijn 3 slaapkamers aanwezig. Slaapkamer I van ca. 5.00 x 2.70 m met een separate berging van ca. 2.70 x 1.50 m. Slaapkamer II van ca. 3.95 x 3.70 m en slaapkamer III van ca. 3.70 x 3.30 m. De gehele verdieping is voorzien van een massieve parketvloer.

VERDIEPING 2
Door middel van een vaste trap is 2e verdieping te bereiken. Hier bevindt zich de overloop c.q. royale bergruimte. De Nefit HR cv-combiketel uit 2016 is in een aparte ruimte geplaatst die eveneens als bergruimte dienst kan doen. Vanaf de overloop is er toegang naar een grote extra slaapkamer van ca. 3.70 x 3.60 m met dakraam.

BIJZONDERHEDEN
- Parkeergelegenheid op eigen terrein voor 5 auto’s
- De woning is deels voorzien van rolluiken
- De woning is deels voorzien van dubbele beglazing
- Alle plafonds op de 1e verdieping zijn vervangen door gipsplaat
- De woning is voorzien van een nieuwe Nefit HR-combiketel in 2016

OMGEVING
Holtum is een knus historisch dorp in Midden-Limburg, vlakbij Buchten, Born en Sittard. Holtum kent een rijk verleden als verblijfsplaats van adellijke families getuige de in Holtum gelegen kastelen “Huize Holtum” en “Kasteel Wolfrath”. Door de aanleg van het Julianakanaal en later de DAF-autofabriek groeide het dorp uit tot een heerlijke, landelijke plek om te wonen.

Behalve een paar basisvoorzieningen is men voor de alledaagse boodschappen aangewezen op de nabijgelegen dorpen Buchten en Born. Voor basisscholen en kinderopvang kan men terecht in het bijna op loopafstand bereikbare Buchten. Holtum kent een rijk verenigingsleven.

Holtum ligt op nog geen 5 minuten afstand van de aansluiting op de autosnelweg A2 richting Eindhoven, Antwerpen, Maastricht, Luik, Heerlen en Aken.

OVERIG
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
WONINGGEGEVENS
Type: halfvrijstaand
Bouwjaar: 1974
Woonoppervlakte: 130 m2
Inhoud: 460 m3
Perceelsoppervlakte: 276 m2

ENERGIE
Isolatie: deels dubbel glas
Verwarming/water : Nefit HR combiketel, ca. 2016, eigendom
Energielabel (voorlopig): D
Energieverbruik: voorschotnota gas en electra, n.n.b.
BINNEN
Staat onderhoud: goed
Kamers: 7
Slaapkamers: 4
Sanitaire voorzieningen: normaal
Keuken: normaal

BUITEN
Staat onderhoud: redelijk
Staat schilderwerk: redelijk
Tuin: achtertuin, patio gelegen op het zuidoosten
Uitzicht: besloten, woonstraat
Garage: via oprit en achtertuin bereikbaar
Neem contact op