Klimmen – Hellebeukerweg 25 B54
9 april 2019
Stevensweert – Smeestraat 5
13 mei 2019
Verkocht
20-DSCF311026-DSCF3068

Heerlen - Nederlandlaan 35

Deze superleuke, ruime en betaalbare starterswoning gelegen in de wijk Vrieheide in Heerlen moet je beslist gezien hebben. In 2009 is er veel gemoderniseerd en groot onderhoud uitgevoerd. De woning beschikt over een royale achtertuin met ligging op het zuiden. Voor de woning zijn 2 parkeerplaatsen aanwezig. De woning ligt in een rustige omgeving met op korte afstand een ruim aanbod aan voorzieningen (winkels, scholen en sport- en recreatiemogelijkheden).

VERKOCHT

Bouwjaar: 1962, renovatie 2009
Perceel: 130 m2
Inhoud: 407 m3
Woonoppervlakte: 128 m2
 
MEDIA
PLATTEGRONDEN
OMSCHRIJVING

Deze superleuke, ruime en betaalbare starterswoning gelegen in de wijk Vrieheide in Heerlen moet je beslist gezien hebben. In 2009 is er veel gemoderniseerd en groot onderhoud uitgevoerd. De woning beschikt over een royale achtertuin met ligging op het zuiden. Voor de woning zijn 2 parkeerplaatsen aanwezig. De woning ligt in een rustige omgeving met op korte afstand een ruim aanbod aan voorzieningen (winkels, scholen en sport- en recreatiemogelijkheden).

BEGANE GROND
Via de overdekte entree kom je in een royale, moderne hal van ca. 3.86 x 2.29 m voorzien van groot formaat antraciet plavuizen en een open trap naar de verdieping. Vanuit de hal is er toegang naar de tuinkamer en de was- c.q. bergruimte. De tuinkamer van ca. 3.86 x 3.08 m is nog niet voorzien van vloer- en wandafwerking en kan ook gebruikt worden als 4e slaapkamer. De was- c.q. bergruimte van ca. 5.45/4.27 x 1.77 m is eveneens nog niet afgewerkt. In deze ruimte is de AWB Thermomaster HR22 cv-combiketel, bouwjaar ca. 2005 (eigendom) en de moderne meterkast geplaatst en bevinden zich de witgoedaansluitingen. Bovendien is er vanuit de wasruimte toegang naar zowel de achter- als voortuin. De onderhoudsvrije achtertuin van ca. 11.5 m diep ligt op het zuidwesten.

VERDIEPING 1
Hier bevindt zich een heerlijke en open leefruimte van ca. 43 m2 met veel lichtinval en geheel voorzien van groot formaat antraciet plavuizen en glad stucwerk wandafwerking. Via overloop naast de trap is het toilet bereikbaar. Deze is modern afgewerkt en voorzien van een wandcloset. De woonkamer is voorzien van een gevelbrede glaspartij met toegang naar een balkon van ca. 5.90 x 1.20 m gelegen op het zuiden. De open keuken is voorzien van een moderne installatie uit 2009 met spoelbak, 5-pits gaskookplaat, rvs-afzuigkap, oven en koelkast.

VERDIEPING 2
Via een open trap is de 2e verdieping bereikbaar. Deze is m.u.v. de badkamer geheel voorzien van een moderne laminaatvloer en glad stucwerk wandafwerking. De eerste slaapkamer van ca. 3.90 x 3.30 m heeft een inbouwkast. De tweede slaapkamer van ca. 3.73 x 3.93/3.12 m heeft eveneens een inbouwkast en toegang naar een balkon van ca. 5.90 x 1.20 m gelegen op het zuiden. De derde slaapkamer van ca. 3.08 x 2.51 m heeft ook toegang tot het balkon. De moderne badkamer van ca. 1.87 x 1.73 m is geheel luxe betegeld en voorzien van een wastafel en ligbad/douchecombinatie.

ENKELE BIJZONDERHEDEN
- Volledig gemoderniseerd (m.u.v. 2 kamers op de b.g.g.)
- Moderne keuken en sanitair uit 2009
- Nieuwe meterkast
- Nieuwe kunststof kozijnen voorgevel
- Bitumen dakbedekking vervangen in 2009

OMGEVING
De wijk Vrieheide behoort tot het stadsdeel Heerlerheide en ligt in Heerlen-Noord. De wijk kenmerkt zich door de karakteristieke betonnen eengezinswoningen die hier in de jaren ’60 van de vorige eeuw gebouwd zijn naar een ontwerp van de in Hongarije geboren architect Peter Sigmund. Qua voorzieningenniveau is in de directe omgeving alles volop aanwezig, zoals vele winkels (maar liefst 4 landelijke supermarkten), een sportcomplex, basisschool (BS de Schakel), een school voor voortgezet onderwijs (Emma College), een huisartsenpraktijk etc. Op sportief en recreatief gebied is er een nabijgelegen sportcomplex en bovenal het op korte afstand gelegen uitgestrekte natuurgebied Brunssummerheide. Voor het woon-/werkverkeer is er via de nieuwe Ring Parkstad N300 een snelle aansluiting met de autosnelweg A76 richting Eindhoven, Maastricht of Aken.

OVERIG
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
WONINGGEGEVENS
Type: tussenwoning
Bouwjaar: 1962, renovatie 2009
Woonoppervlakte: 128 m2
Inhoud: 407 m3
Perceelsoppervlakte: 130 m2

ENERGIE
Isolatie: grotendeels dubbele beglazing
Verwarming/water : AWB Thermomaster HR22 combiketel, bouwjaar 2005, eigendom
Energielabel: E (voorlopig)
Energieverbruik: voorschotnota gas en electra: 109,-/mnd
BINNEN
Staat onderhoud: goed, m.u.v. wandafwerking wasruimte en tuinkamer
Kamers: 8
Slaapkamers: 4
Sanitaire voorzieningen: modern, 2009
Keuken: modern, 2009

BUITEN
Staat onderhoud: goed m.u.v. schilderwerk kozijnen en te renigen geveldelen
Staat schilderwerk: matig (houten kozijnen achtergevel
Tuin: gelegen op het zuidwesten
Uitzicht: stads, woonwijk
Garage: n.v.t.
Neem contact op