Maasbracht – Tegelveldstraat 15
30 november 2018
Klimmen – Hellebeukerweg 25 B66
17 januari 2019
Verkocht
25-DSCF640219-DSCF6390

Pey-Echt - Schoolstraat 69

Deze in Pey gelegen geweldige tweekapper heeft achter de bescheiden voorgevel een aangename verrassing. Binnen is nagenoeg alles vanaf 2008 gerenoveerd c.q. gemoderniseerd en met de toevoeging van een riante aanbouw is er veel extra leefruimte gecreëerd. Verder zijn de tuinen recent aangepakt, is er een overdekt terras, een carport en een knots van een garage. Kom gerust vrijblijvend kijken, je bent zonder twijfel direct verkocht!

VERKOCHT

Bouwjaar: 1953
Perceel: 312 m2
Inhoud: 556 m3
Woonoppervlakte: 114 m2
 
MEDIA
PLATTEGRONDEN
OMSCHRIJVING

Deze in Pey gelegen geweldige tweekapper heeft achter de bescheiden voorgevel een aangename verrassing. Binnen is nagenoeg alles vanaf 2008 gerenoveerd c.q. gemoderniseerd en met de toevoeging van een riante aanbouw is er veel extra leefruimte gecreëerd. Verder zijn de tuinen recent aangepakt, is er een overdekt terras, een carport en een knots van een garage. Kom gerust vrijblijvend kijken, je bent zonder twijfel direct verkocht!

BEGANE GROND
Via een overdekte entree kom je de woning binnen. Eenmaal in de hal ervaar je direct het vele werk dat hier vanaf 2008 is verricht. De strakke, moderne stucwerk afwerking, in plafond geïntegreerde spots, alle leidingen vernieuwd en netjes in de muren weggewerkt, de moderne tegelvloer etc. De hal geeft toegang tot de woonkamer/keuken, de kelder en het toilet. Ook is hier de volledig vernieuwde meterkast (12 groepen) geplaatst. Het toilet is modern betegeld en voorzien van een wandcloset. Vanuit de hal kom je eerst in de open keuken van ca. 3.05 x 2.90 m voorzien van een aanbouwkeuken uit 2008 in U-opstelling met spoelbak, afzuigkap en de volgende inbouwapparatuur (gaskookplaat, oven, combimagnetron, koelkast en vaatwasser). De keuken staat in open verbinding met de sfeervolle L-vormige woonkamer van ca. 6.80/3.80 x 4.15/2.90 m (ca. 25 m2) die zonder scheidingsmuur naadloos overgaat in de tuinkamer van ca. 5.25 x 2.90 m met een grote, nieuwe kunststof schuifpui naar het aansluitende terras in de achtertuin. Vanuit de keuken loop je via een separate gang naar buiten naar het overdekte terras van ca. 3.25 x 3.00 m of binnen naar de volledig gemoderniseerde badkamer van ruim 6 m2 voorzien van een wastafel, een ligbad/douchecombinatie en in een separate ruimte geplaatste Remeha Quinta cv-combiketel uit 2004 (huur). Via het overdekte terras achter de woning is er toegang naar de carport van ca. 4.55 x 3.25 m. Aansluitend aan de carport ligt de grote en multifunctionele garage van ca. 6.90 x 3.55 m met spouw- en dakisolatie, moderne tegelvloer, witgoedaansluitingen en last but not least een vast trap naar een grote hobbyzolder van 6.90 x 3.55 m! Zowel de voor- als achtertuin zijn recent aangelegd inclusief bestrating, tuinverlichting, nieuwe houten erfafscheidingen en houten buitenberging.

VERDIEPING 1
Via een gesloten trap vanuit de hal kom je op de overloop die evenals de slaapkamers zijn voorzien van een moderne laminaatvloer, strakke stucwerk wandafwerking en naadloze gipsplafonds met spots. Bovendien heeft iedere slaapkamer zijn eigen nieuwe airco-installatie. Slaapkamer 1 is ca. 4.05 x 4.15/2.95 m. Slaapkamer 2 is ca. 4.10 x 2.65 m en voorzien van een vaste kastenwand. Slaapkamer 3 is ca. 3.15 x 3.60/3.00 m. Op deze woonlaag is een modern en luxe, deels betegeld toilet aanwezig bestaande uit een wandcloset met fonteintje.

VERDIEPING 2
Door middel van een vlizotrap vanuit de slaapkamer 1 is de royale vliering van ca. 6.80 x 6.20 m bereikbaar.

ENKELE BIJZONDERHEDEN
- Nieuwe kunststof kozijnen met HR++ glas
- Geïntegreerde rolluiken m.u.v. schuifpui
- Spouw- en dakisolatie
- Nieuw leidingnet verwarming, water en elektra
- Volledig nieuw stucwerk gehele woning
- In gehele woning nieuwe vloeren
- In gehele woning geïsoleerde plafonds
- In gehele woning inbouwspots
- Alle slaapkamers voorzien van airco

OMGEVING
Pey is een kerkdorp in de gemeente Echt-Susteren en is inmiddels tegen het stadje Echt aangegroeid. De oudste bebouwing van het dorp bevindt zich in het zuiden, rond de Dorpstraat. Later verplaatste de kern zich meer naar het noorden en werd uiteindelijk flink uitgebreid waardoor het vastgroeide aan de gehuchten Schilberg en Hingen. De plaats bestaat nu uit twee woonbuurten: Pey-dorp waar deze woning is gelegen en Schilberg, gelegen aan de andere kant van de doorgaande provinciale weg. Hingen in het noorden wordt vaak tot Pey gerekend, maar hoort van oudsher bij Echt. Pey is gelegen in een landelijke omgeving en nabij het natuurgebied Marissen. Hoewel een kerkdorp beschikt Pey over tal van voorzieningen, vanuit deze woning zelfs op loopafstand. Dan hebben we het over een basisschool, banketbakker, slagerij, kapsalon en liefst 2 landelijk bekende supermarkten. Via de Peijerstraat is de aansluiting met de A2 richting Eindhoven of Maastricht/Heerlen in enkele minuten bereikt. Pey ligt gunstig ten opzichte van het Centraal NS-station Echt. Kortom, in Pey is het heerlijk wonen met alle voorzieningen in de buurt.

OVERIG
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
WONINGGEGEVENS
Type: tweekapper
Bouwjaar: 1953
Woonoppervlakte: 114 m2
Inhoud: 556 m3
Perceelsoppervlakte: 312 m2

ENERGIE
Isolatie: spouw- en dakisolatie; dubbel glas
Verwarming/water : Remeha HR Quinta combiketel, bouwjaar 2004, huur
Energielabel: F (voorlopig)
Energieverbruik: voorschotnota gas en electra: 215,-/mnd
BINNEN
Staat onderhoud: uitstekend
Kamers: 7
Slaapkamers: 3
Sanitaire voorzieningen: luxe (2008)
Keuken: modern (2008)

BUITEN
Staat onderhoud: uitstekend
Staat schilderwerk: kunststof kozijnen
Tuin: gelegen op het oosten
Uitzicht: woonomgeving
Garage: aangebouwd
Neem contact op