Echt – Hoogstraat 57
21 november 2017
Kerkrade – Tarwe 31
28 november 2017
Verkocht
flat sam en dave (32)flat sam en dave (40)

Echt - Narcissenstraat 40

Op een rustige en centrale locatie met een prachtig uitzicht op een groenvoorziening en speelweide ligt dit mooie appartement. Deze ruime, zonnige woning met compleet ingerichte keuken en modern sanitair is niet alleen ideaal voor de starter, maar ook zeer geschikt als beleggingsobject.

VERKOCHT

Bouwjaar: 1965
Woonoppervlakte: 75 m2
Inhoud: 225 m3
Servicekosten: ca. 110,- per mnd.
 
MEDIA
OMSCHRIJVING

Op een rustige en centrale locatie met een prachtig uitzicht op een groenvoorziening en speelweide ligt dit mooie appartement. Deze ruime, zonnige woning met compleet ingerichte keuken en modern sanitair is niet alleen ideaal voor de starter, maar ook zeer geschikt als beleggingsobject. Er is aan de voorzijde van het appartementencomplex ruim voldoende parkeergelegenheid. Op loopafstand ligt het NS-station en diverse sportvoorzieningen (o.a. zwembad, sportschool, voetbalvelden).

BEGANE GROND
De centrale ingang heeft een intercom toegangsinstallatie. Vanuit de gemeenschappelijke hal (voor 6 appartementen) kunt u naar uw eigen berging en via het trappenhuis naar uw woning. Dit appartement beschikt over een extra grote berging bestaande uit 2 ruimtes van resp. ca. 4.00 x 2.65 m en ca. 3.05 x 2.00 m, voorzien van extra wandcontactdozen voor bijvoorbeeld een diepvriezer.

VERDIEPING 3
Via het portiek waar de meterkast is geplaatst, heeft u toegang tot uw woning. U komt binnen in de hal van ca. 3.40 x 1.60 m, voorzien van een moderne tegelvloer en een verlaagd plafond met spots. In de hal bevindt zich een bergkast, de cv-ruimte met een Remeha Avanti HR huurcombiketel uit ca. 2009, het toilet en de toegang naar de diverse verblijfsruimtes. Het geheel betegelde moderne toilet is voorzien van een staand closet en een verlaagd plafond met spots.

De grote doorzonwoonkamer van ca. 8.85 x 3.50 m heeft veel lichtinval en toegang naar een royaal balkon van ca. 2.90 x 1.85, gelegen op het zuiden en met uitzicht op de voor het complex gelegen groenvoorziening. Indien gewenst, kan in de woonkamer op eenvoudige wijze een extra slaapkamer gecreëerd worden. De gesloten keuken van ca. 4.25 x 1.65 m beschikt over een praktische inbouwkeuken met multiplex blad en alle denkbare inbouwapparatuur (gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasser). Vanuit de keuken kunt u naar de geheel betegelde moderne badkamer van ca. 3.00 x 1.65 m met ligbad/douchecombinatie en wastafel.

In dit appartement bevinden zich 2 slaapkamers van ca. 4.00 x 2.55 m en ca. 4.00 x 2.00 m, waarvan de laatste een toegang heeft naar een balkon van ca. 2.40 x 1.10 m gelegen op het noorden.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De servicekosten bedragen € 109,81 per maand inclusief waterverbruik, reservering groot onderhoud, dagelijks onderhoud, schoonmaakkosten gemeenschappelijke ruimte, opstalverzekering en beheerkosten.

BIJZONDERHEDEN
De servicekosten bedragen € 109,81 per maand inclusief waterverbruik, reservering groot onderhoud, dagelijks onderhoud, schoonmaakkosten gemeenschappelijke ruimte, opstalverzekering en beheerkosten.

BIJZONDERHEDEN
- Het gehele appartement is m.u.v. de hal, toilet en badkamer voorzien van een beuken laminaat vloer.
- De woning beschikt over kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- Het hoofddak van het complex is in 2015 vernieuwd.
- De binnenriolering van het complex is in 2012 vernieuwd.

OMGEVING
De stad Echt beschikt over een uitgebreid winkel- en voorzieningenaanbod en talrijke sport- en recreatiemogelijkheden. De autosnelweg A2 richting Eindhoven of Heerlen, Maastricht en de A73 richting Roermond en Venlo zijn op enkele minuten afstand bereikbaar. Daarnaast, Echt ligt dichtbij zowel Duitsland als België dus ook voor uw boodschappen of ontspanning over de grens hoeft u niet ver te rijden.

OVERIG
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
WONINGGEGEVENS
Type: appartement
Bouwjaar: 1965
Woonoppervlakte: 75 m2
Inhoud: 225 m3
Servicekosten: ca. 110,- per mnd.

ENERGIE
Isolatie: volledig geïsoleerd
Verwarming: Remeha Avanta HR combiketel, ca. 2009, huur
Water: Remeha Avanta HR combiketel, ca. 2009, huur
Energielabel (voorlopig): E
Energieverbruik: voorschotnota gas en electra ca. 75,-/mnd
BINNEN
Staat onderhoud: goed
Kamers: 5
Slaapkamers: 2
Sanitaire voorzieningen: modern
Keuken: modern

BUITEN
Staat onderhoud: goed
Staat schilderwerk: n.v.t., kunststof kozijnen
Balkon: voor- en achterzijde
Uitzicht: groenvoorziening en speelweide
Berging: Ja, dubbel
Neem contact op