Stevensweert – De Endepoel 63
6 november 2017
Echt – Narcissenstraat 40
23 november 2017
Verkocht
30-DSCF029109-DSCF0222

Echt - Hoogstraat 57

Op buitengewoon fraaie en gewilde locatie aan de rand van het dorp Slek bij Echt ligt deze te moderniseren vrijstaande woning. Het perceel beslaat maar liefst bijna 2.600 m2 en grenst direct aan uitgestrekt landelijk gebied. Dit pand beschikt over een degelijk en goed onderhouden casco en vormt zo de ideale basis voor een verbouwing naar uw eigen wensen.

VERKOCHT

Bouwjaar: 1959
Perceel: 2.580 m2
Inhoud: 409 m3
Woonoppervlakte: 120 m2
 
MEDIA
PLATTEGRONDEN 2D EN 3D
OMSCHRIJVING
Op buitengewoon fraaie en gewilde locatie aan de rand van het dorp Slek bij Echt ligt deze te moderniseren vrijstaande woning. Het perceel beslaat maar liefst bijna 2.600 m2 en grenst direct aan uitgestrekt landelijk gebied. Dit pand beschikt over een degelijk en goed onderhouden casco en vormt zo de ideale basis voor een verbouwing naar uw eigen wensen. De op deze site getoonde plattegronden geven u alvast een voorproefje van de mogelijkheden.

SOUTERRAIN
Vanuit de hal is er een toegang naar de provisiekelder van ca. 3.90 x 2.00 m.

BEGANE GROND
Via de grote voortuin met dubbele oprit met parkeerruimte voor minimaal 5 auto’s komt u bij de entree van de woning. In de hal van ca. 3.45 x 2.00/1.00 m met tegelvloer bevindt zich een eenvoudige meterkast en de toegang naar de kelder, de woonkamer en de woonkeuken. De woonkamer van ca. 4.35 x 3.90 m heeft een laminaat vloer, een gaskachel en ensuite deuren naar de woonkeuken van ca. 6.45 x 3.35 m die voorzien is van een laminaat vloer, een rookkanaal en een eenvoudige, gedateerde inbouwkeuken zonder inbouwapparatuur. Vanuit het keukengedeelte is er toegang tot de geheel betegelde moderne doucheruimte en kunt u eveneens naar de bijkeuken van waaruit een modern, geheel betegeld toilet te bereiken is, voorzien van een wandcloset. In de eindeloze achtertuin van meer dan 180 meter diep en dus altijd een goede bezonning bevinden zich een vrijstaand stenen garage met berging en een vrijstaande veldschuur.

VERDIEPING 1
Vanuit de hal op de begane grond komt u via een klassieke houten trap uit op de overloop voorzien van een laminaat vloer. Van daaruit heeft u toegang tot de slaapkamers, allen voorzien van een laminaatvloer. Slaapkamer I van ca. 4.05 x 3.55 m met wastafel. Slaapkamer II van ca. 3.55 x 2.30 m met witgoedaansluiting en toegang tot een dakterras. Slaapkamer III van ca. 3.40/2.35 x 2.90/1.80 m met wastafel. Slaapkamer IV van ca. 3.90 x 2.95 m.

VERDIEPING 2
De royale bergzolder van ca. 7.45 x 6.45 m kunt u bereiken met een houten schuiftrap vanaf de overloop.

BIJZONDERHEDEN
- Degelijk en goed onderhouden casco
- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Remeha HR cv-combiketel, bouwjaar ca. 2015, eigendom
- De bijgebouwen in de tuin zijn deels voorzien van asbesthoudende golfplaten

OMGEVING
Slek (Limburgs: De Slek) is een karakteristiek dorp met open bebouwing op doorgaans grote kavels. ligt in de Nederlandse provincie Limburg en valt onder de gemeente Echt-Susteren. Het dorp met ruim 900 inwoners ligt direct ten zuiden van het kerkdorp Pey nabij de provinciale weg N276. Door en langs het dorp stroomt de Roterbeek ook wel Haverbeek welke uitmondt in de Middelsgraaf ter hoogte van natuurgebied De Doort. De route van het Pieterpad loopt door het dorp. Een lange-afstand wandelroute tussen het Groningse Pieterburen en de Sint Pietersberg in het Limburgse Maastricht. Slek kent een rijk sport- en verenigingsleven met o.a. voetbalclub “Slekker Boys” en schutterij “Sint Anthoniusput”.

OVERIG
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
WONINGGEGEVENS
Type: vrijstaand
Bouwjaar: 1959
Woonoppervlakte: 120 m2
Inhoud: 409 m3
Perceelsoppervlakte: 2.580 m2

ENERGIE
Isolatie: grotendeels dubbele beglazing
Verwarming: Remeha HR combiketel, ca. 2015, eigendom
Water: Remeha HR combiketel, ca. 2015, eigendom
Energielabel (voorlopig): F
Energieverbruik: voorschotnota gas en electra: n.n.b.
BINNEN
Staat onderhoud: goed, gedateerd
Kamers: 7
Slaapkamers: 4
Sanitaire voorzieningen: modern
Keuken: gedateerd

BUITEN
Staat onderhoud: goed m.u.v. de bijgebouwen
Staat schilderwerk: goed m.u.v. de bijgebouwen
Tuin: achtertuin, gelegen op noord-oost
Uitzicht: open landelijk gebied
Garage: ja, op eigen erf
Neem contact op