Stein – Wilhelminaplein 25
5 juli 2019
Klimmen – Hellebeukerweg 25 B45
9 oktober 2019
Verkocht
21-DSCF774514-DSCF7709

Wijnandsrade - Zinkenstraat 24

DEZE WONING IS VERKOCHT! Deze aantrekkelijke halfvrijstaande levensloopbestendige semi bungalow uit 1996 met de kenmerkende, frisse Sminck-Lancee architectuur is prachtig gelegen op een riant perceel van ruim 440 m2 en grenst met de achtertuin aan een veldweggetje en landerijen. Het pand ligt aan een rustige en groenrijke doodlopende straat in een gewilde woonomgeving met een uitstekend voorzieningenniveau op nog geen 2 kilometer afstand in het nabijgelegen Nuth. De woning is buitengewoon energiezuinig door een volledig isolatiepakket en de aanwezigheid van 9 zonnepanelen.

VERKOCHT

Bouwjaar: 1996
Perceel: 441 m2
Inhoud: 400 m3
Woonoppervlakte: 95 m2
 
MEDIA
PLATTEGRONDEN
OMSCHRIJVING

DEZE WONING IS VERKOCHT! Deze aantrekkelijke halfvrijstaande levensloopbestendige semi bungalow uit 1996 met de kenmerkende, frisse Sminck-Lancee architectuur is prachtig gelegen op een riant perceel van ruim 440 m2 en grenst met de achtertuin aan een veldweggetje en landerijen. Het pand ligt aan een rustige en groenrijke doodlopende straat in een gewilde woonomgeving met een uitstekend voorzieningenniveau op nog geen 2 kilometer afstand in het nabijgelegen Nuth. De woning is buitengewoon energiezuinig door een volledig isolatiepakket en de aanwezigheid van 9 zonnepanelen.

BEGANE GROND
Via de prachtige siertuin aan de voorzijde van de woning bereikt u de entree van deze woning. U komt binnen in de hal waar de moderne en van voldoende groepen voorziene meterkast is geplaatst. De hal geeft toegang tot een gezellige, L-vormige woonkamer van ca. 6.40/4.10 x 5.95 m ofwel ca. 33 m2, verdeeld in een zithoek en een eetkamer en voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming, handbediende sunscreens aan de voorgevelzijde en een elektrische zonwering aan de tuinzijde van de woning. In open verbinding met de eetkamer bevindt zich de keuken van ca. 2.25 x 2.10, eveneens voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming. In de keuken is een luxe inbouwinstallatie in U-opstelling (1996) geplaatst met granieten werkblad en diverse inbouwapparatuur (keramische kookplaat, combimagnetron, koelkast en vaatwasser). Vanuit de woonkamer komt u in een royale tussenhal van waaruit het toilet, de bijkeuken en de slaapkamer met badkamer is te bereiken, alsmede de 1e verdieping d.m.v. een gesloten trap waaronder een grote berging is gecreëerd. Het toilet is deels betegeld en voorzien van eenvoudig sanitair uit 1996. De bijkeuken van ca. 3.00 x 2.10 m is voorzien van witgoedaansluitingen en heeft een eigen toegang naar buiten (voorgevel). In de bijkeuken is een Intergas HR cv-combiketel uit 2016 geplaatst. De slaapkamer van ca. 4.05 x 3.75/3.15 m is voorzien van een laminaatvloer en een grote kastenwand. Aansluitend bevindt zich de deels betegelde luxe badkamer (1996) van ca. 1.90 x 1.80 m, voorzien van vloerverwarming, een wastafelmeubel met granieten blad, een kunststof ligbad/douchecombinatie met granieten planchette en wandbekleding alsmede een handdoekradiator. Vanuit de schitterende achtertuin met een diepte van gemiddeld 21 meter en gelegen op het noordwesten is de aan de woning aangebouwde berging van in totaal ca. 4.15 x 3.90 m bereikbaar. Deze in spouw gemetselde berging is verdeeld in twee separate ruimtes, beide voorzien van een tegelvloer. Voor extra daglicht is er een elektrisch te openen lichtkoepel aangebracht. In het verlengde van de lange oprit links van de woning is recent een grote aluminium carport van ca. 7.50 x 2.50 m geplaatst.

VERDIEPING
De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer. Vanaf de overloop zijn 2 slaapkamers van respectievelijk 3.10 x 2.40 m en 4.05 x 3.95/3.00 m toegankelijk. De grootste slaapkamer is voorzien van een vaste wastafel.

VLIERING
Vanaf de overloop is d.m.v. een aluminium harmonicatrap een vliering van ca. 6.40 x 2.50 m te bereiken.

BIJZONDERHEDEN
- Landelijk gelegen;
- Gewilde woonomgeving;
- Kenmerkende frisse architectuur;
- Levensloopbestendig;
- Energiezuinig;
- Groot perceel en achtertuin met veel privacy;
- De woning is deels voorzien van rolluiken;
- Grote carport;
- Buitenberging eenvoudig te betrekken bij de woning.

OMGEVING
Wijnandsrade is een sfeervol, landelijk gelegen dorp in het Zuid-Limburgse Heuvelland en mede daarom zeer geliefd om er te wonen. Hoewel in Wijnandsrade weinig voorzieningen aanwezig zijn, zijn deze in overvloed aanwezig in Nuth op nog geen 2 kilometer afstand gelegen. Daar is ook een basisschool voorhanden. Voor het voortgezet onderwijs dient de jeugd een half uurtje te fietsen naar Heerlen. Qua recreatie is het Heuvelland bij uitstek de omgeving om sportief te ontspannen (wandelen, hardlopen, fietsen, paardrijden etc.) en/of culinair te genieten in de talrijk aanwezige horecagelegenheden. Het NS-treinstation en de aansluiting met de autosnelweg A76 richting Aken of Eindhoven liggen beiden op een kleine 2 kilometer afstand terwijl de autosnelweg A79 richting Maastricht op 7 kilometer afstand is te bereiken.

OVERIG
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
De in de fotopresentatie getoonde ontwerpschetsen van de woonkamer en de keuken zijn uitsluitend bedoeld om een mogelijke indeling van het interieur weer te geven. Het in deze schetsen getoonde uitzicht komt niet overeen met de werkelijke situatie. Bekijk daarvoor onze uitgebreide fotopresentatie op dezelfde website.
WONINGGEGEVENS
Type: semi bungalow
Bouwjaar: 1996
Woonoppervlakte: 95 m2
Inhoud: 400 m3
Perceelsoppervlakte: 441 m2

ENERGIE
Isolatie: volledig geïsoleerd
Verwarming/water : Intergas HR combiketel, bouwjaar 2016, eigendom
Energielabel (voorlopig): B
Energieverbruik: voorschotnota gas en electra, 125,-/mnd
BINNEN
Staat onderhoud: goed, m.u.v. loslatend behang slaapkamer b.g.g.
Kamers: 7
Slaapkamers: 3
Sanitaire voorzieningen: eenvoudig toilet, luxe badkamer (1996)
Keuken: luxe (1996)

BUITEN
Staat onderhoud: goed m.u.v. schilderwerk enkele dorpels
Staat schilderwerk: goed, zie hierboven
Tuin: gelegen op het noordwesten
Uitzicht: landelijk gebied
Garage: grote carport
Neem contact op