Echt – Peijerstraat 97
22 mei 2018
Urmond – Conventuelenstraat 7
25 juni 2018
Verkocht
353

Thorn - Toomstraat 7

Starters opgelet! Zo’n kans krijg je niet vaak. Deze halfvrijstaande woning is in 2007 ingrijpend gerenoveerd. Meubels erin en klaar, tenzij je persé een grotere badkamer wil.

VERKOCHT

Bouwjaar: 1963
Perceel: 257 m2
Inhoud: 350 m3
Woonoppervlakte: 95 m2
 
MEDIA
PLATTEGRONDEN
OMSCHRIJVING

Starters opgelet! Zo’n kans krijg je niet vaak. Deze halfvrijstaande woning is in 2007 ingrijpend gerenoveerd. Meubels erin en klaar, tenzij je persé een grotere badkamer wil.

SOUTERRAIN
Praktische provisiekelder van ca. 3.45 x 2.15 m.

BEGANE GROND
De entree met fraaie hardhouten voordeur bevindt zich in de zijgevel. Je komt binnen in een lichte en royale hal met een moderne plavuizen vloer, een modern, geheel betegeld luxe toilet met wandcloset en fonteintje en last but not least een geheel vernieuwde meterkast.
Vanuit de hal heb je toegang naar de kelder, de woonkamer met open keuken, de bijkeuken en naar de achtertuin.
De grote bijkeuken van ca. 4.50 x 2.95 m is geheel in spouw gemetseld, voorzien van een moderne plavuizen vloer, een keukenblok met spoelbak, een ruime bergkast, witgoedaansluitingen, een Vaillant HR combiketel uit ca. 2014 (eigendom) en een vliering onder de kap.
De open keuken van ca. 3.60 x 3.00m beschikt over een luxe massief eiken planken vloer. De keukeninstallatie is voorzien diverse inbouwapparatuur (gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koelkast).
De sfeervolle woonkamer van ca. 6.00 x 3.50/3.00 m is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt over een luxe massief eiken planken vloer. De open indeling zorgt voor veel lichtinval van zowel de voor- als achterkant. Alle ramen aan de voorzijde van de woning zijn voorzien van rolluiken.
De gehele begane grond is voorzien van glad, wit pleisterwerk wanden en plafonds.
De onderhoudsvriendelijke tuin beschikt over twee terrassen (één met wat meer schaduw, één met door het jaar heen veel zon) en biedt veel privacy.

VERDIEPING 1
Boven zijn de wanden van alle ruimtes uitgevoerd in glad, wit pleisterwerk, en de plafonds in wit gesauste gipsplaat.
De overloop is voorzien van een fraaie eiken laminaatvloer. Vanuit de overloop heb je toegang tot de badkamer en de slaapkamers. De badkamer van ca. 1.90 x 1.10 m is geheel betegeld (wit) en voorzien van een wastafel en een douchecabine.
De drie slaapkamers van resp. ca. 3.80 x 3.05 m, 3.80 x 2.75 m (met wastafel) en 2.90 x 2.75 m beschikken over een fraaie eiken laminaatvloer. Beide slaapkamers aan de voorzijde zijn voorzien van rolluiken.

VERDIEPING 2
Door middel van een aluminium schuiftrap kom je op de (volledig geïsoleerde) bergzolder van ca. 6.30 x 6.00 m die uitsluitend als berging is te gebruiken.

BIJZONDERHEDEN
In 2007 zijn o.a. de volgende werkzaamheden uitgevoerd:
- Nieuwe electra, meterkast, waterleidingen en gasleiding
- Vloerisolatie b.g.g. en zoldervloer; spouwisolatie bijkeuken
- Nieuwe dekvloeren b.g.g. (plavuizen en eiken planken)
- Op de begane grond van de woning grotendeels nieuw stuc- en pleisterwerk
- Renovatie tuinberging tot volwaardige bijkeuken
- Nieuwe keukeninstallatie met apparatuur
- Nieuw sanitair b.g.g

OMGEVING
Het jaarlijks door vele toeristen bezochte witte stadje Thorn heeft een rijke geschiedenis, die terug gaat tot het einde van de 10e eeuw. Het historisch centrum van Thorn kent een beschermd stadsgezicht. Enkele bezienswaardigheden zijn de met maaskeien geplaveide straatjes, de vele, monumentale witte huisjes, de prachtige Abdijkerk en het gemeentemuseum “Het Land van Thorn”.
Vanuit Thorn zijn er rondvaarten te maken door het prachtige Maasplassengebied. Een van de oudste natuurontwikkelingsprojecten van de Grensmaas is de Koningssteen nabij Thorn. Gallowayrunderen en Koniks paarden zorgen ervoor dat hardhoutooibos, doornstruwelen en graslanden zich naast elkaar ontwikkelen (bron: VVV Limburg).
Naast de prachtige historie en omliggende natuur beschikt Thorn over een goed voorzieningenniveau. Twee supermarkten, slagerij, banketbakker, huisartsenpraktijk, tandartspraktijk, basisschool, kinderopvang & peuterklasjes en diverse gezellige horecagelegenheden: het is er allemaal aanwezig!
Voor de grotere winkelinkopen ben je op slechts luttele autominuten rijden verwijderd van de steden Maasbracht (10 minuten), Echt (14 minuten) of Roermond (19 minuten).

OVERIG
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
WONINGGEGEVENS
Type: halfvrijstaand
Bouwjaar: 1963
Woonoppervlakte: 95 m2
Inhoud: 350 m3
Perceelsoppervlakte: 257 m2

ENERGIE
Isolatie: vloer- en dakisolatie; deels spouwisolatie; dubbele beglazing b.g.g.
Verwarming/water : Vaillant HR combiketel, bouwjaar ca. 2014, eigendom
Energielabel (voorlopig): F
Energieverbruik: voorschotnota gas en electra: 112,-/mnd
BINNEN
Staat onderhoud: uitstekend m.u.v. 0,5 m2 pleisterwerk kelder
Kamers: 8
Slaapkamers: 3
Sanitaire voorzieningen: deels luxe, deels standaard
Keuken: modern

BUITEN
Staat onderhoud: uitstekend
Staat schilderwerk: uitstekend; merendeel kunststof kozijnen
Tuin: achtertuin, gelegen op het noorden
Uitzicht: woonomgeving
Garage: n.v.t.
Neem contact op