Heerlen – De Thun 42
16 juli 2018
Echt – Oude Baan 25
29 oktober 2018
Verkocht
1927

Munstergeleen - Margrietlaan 26

In deze tweekapper in Munstergeleen is het heerlijk wonen aan de grens van het landelijke Heuvelland en toch met alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik. Deze praktische en ruime woning biedt enorm veel leefruimte en beschikt over een grote, diepe achtertuin. In 1997 is de woning o.a. grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. De staat van inrichting en afwerking is deels nog authentiek 1964. Een uitgelezen kans om er helemaal jouw woning van te maken!

VERKOCHT

Bouwjaar: 1964
Perceel: 365 m2
Inhoud: 490 m3
Woonoppervlakte: 118 m2
 
MEDIA
PLATTEGRONDEN
OMSCHRIJVING

In deze tweekapper in Munstergeleen is het heerlijk wonen aan de grens van het landelijke Heuvelland en toch met alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik. Deze praktische en ruime woning biedt enorm veel leefruimte en beschikt over een grote, diepe achtertuin. In 1997 is de woning o.a. grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. De staat van inrichting en afwerking is deels nog authentiek 1964. Een uitgelezen kans om er nu helemaal jouw woning van te maken!

KELDER
In de open keuken bevindt zich de toegang naar een ruime provisiekelder van ca. 4.20 x 2.65 m waar ook de Intergas VR cv-combiketel uit 1997 (eigendom) is geplaatst.

BEGANE GROND
De hal van ca. 3.10 x 1.45 m beschikt over een natuurstenen vloer, een toilet, de meterkast en een gesloten trap naar de verdieping. Vanuit de hal heb je toegang naar de woonkamer en naar de keuken. Het deels betegeld toilet is eenvoudig. Eenmaal binnen in de woonkamer met aansluitende tuinkamer ervaar je direct de kracht van deze woning: de enorme leefruimte van in totaal maar liefst ca. 56 m2 inclusief de open keuken. De keukeninstallatie is eenvoudig (1997) van uitvoering, maar ook eenvoudig te verfraaien of te vervangen. De aangebouwde garage van ca. 5.40 x 3.00m is inpandig bereikbaar. Vanuit de tuinkamer kom je in de besloten achtertuin van ruim 180 m2, gelegen op het zuidwesten.

VERDIEPING
Vanaf de overloop is er toegang naar 3 slaapkamers en een badkamer. Door de architectuur van deze woning zijn er op deze woonlaag geen schuine dakvlakken aanwezig waardoor de beschikbare vloeroppervlakte maximaal te benutten is. De deels betegelde, eenvoudige badkamer van ca. 2.15 x 2.10 m met wastafel en douche is constructief gemakkelijk te vergroten. De afmetingen van de 3 slaapkamers zijn respectievelijk ca. 3.95 x 3.75 m, ca. 3.75 x 3.30 m en ca. 2.95 x 2.65 m.

BIJZONDERHEDEN
- Prachtige woonlocatie
- Enorm veel leefruimte
- Grote achtertuin met goede bezonning
- Grotendeels kunststof kozijnen met dubbel glas
- Deels voorzien van rolluiken
- Dakbedekking aanbouw uit 2008
- Dakbedekking hoofdbouw dient vervangen te worden

OMGEVING
Munstergeleen ligt in het zuidoostelijk deel van de gemeente Sittard-Geleen in het dal van de Geleenbeek. Het dorp heeft ongeveer 5.000 inwoners en ligt op de overgang van stedelijk naar landelijk gebied. Letterlijk vanuit de voordeur zijn schitterende wandel- of fietstochten te maken door het Limburgse Heuvelland.

In Munstergeleen zijn alle basisvoorzieningen aanwezig, zoals een landelijk bekende supermarkt, een drogisterij, de bakker, de slager, apotheek, kapsalon etc. Tevens beschikt Munstergeleen over kinderopvang, een basisschool en zijn er voor ontspanning diverse sportfaciliteiten en cafés/restaurants in de buurt.

Door middel van de Randweg zijn de aangrenzende steden Sittard en Geleen, maar ook de aansluiting op de autosnelweg Maastricht-Heerlen-Eindhoven eenvoudig en snel te bereiken.

OVERIG
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
WONINGGEGEVENS
Type: 2 onder 1 kap woning
Bouwjaar: 1964
Woonoppervlakte: 118 m2
Inhoud: 490 m3
Perceelsoppervlakte: 365 m2

ENERGIE
Isolatie: deels dakisolatie; dubbele beglazing
Verwarming/water : Intergas VR combiketel, bouwjaar 1997, eigendom
Energielabel: F (voorlopig)
Energieverbruik: voorschotnota gas en electra: n.n.b.
BINNEN
Staat onderhoud: redelijk
Kamers: 7
Slaapkamers: 3
Sanitaire voorzieningen: gedateerd
Keuken: eenvoudig

BUITEN
Staat onderhoud: redelijk
Staat schilderwerk: redelijk
Tuin: achtertuin, gelegen op het zuidwesten
Uitzicht: woonomgeving
Garage: inpandig
Neem contact op