Oirsbeek – De Leu 8
22 april 2020
Limbricht – Jubileumstraat 12
27 juni 2020
Verkocht
34-DSCF140153-DSCF1345

Klimmen - Hellebeukerweg 25 B48

Deze charmante en instapklare vrijstaande split-level woning uit 1995 is gelegen op een prachtige, landelijke locatie in Domein Hellebeuk. In 2007 is de woning onder architectuur stijlvol verbouwd en gemoderniseerd met uitsluitend luxe en hoogwaardige materialen. De schitterende tuin rondom de woning is eveneens onder architectuur aangelegd en beschikt naast diverse terrassen over een diversiteit aan fraaie beplanting, waaronder ook fruitbomen (o.m. appel, peren, kers en pruim). Dit alles staat garant voor een heerlijk wooncomfort!

VERKOCHT

Bouwjaar: 1995; verbouwing en modernisering in 2007
Perceel: 537 m2
Inhoud: 412 m3
Woonoppervlakte: 110 m2
 
MEDIA
PLATTEGRONDEN
OMSCHRIJVING

Deze charmante en instapklare vrijstaande split-level woning uit 1995 is gelegen op een prachtige, landelijke locatie in Domein Hellebeuk. In 2007 is de woning onder architectuur stijlvol verbouwd en gemoderniseerd met uitsluitend luxe en hoogwaardige materialen. De schitterende tuin rondom de woning is eveneens onder architectuur aangelegd en beschikt naast diverse terrassen over een diversiteit aan fraaie beplanting, waaronder ook fruitbomen (o.m. appel, peren, kers en pruim). Dit alles staat garant voor een heerlijk wooncomfort! Het Domein Hellebeuk beschikt over voor de bewoners vrij toegankelijke voorzieningen zoals o.a. een verwarmd buitenzwembad, tennisbaan, speeltuintje, jeu de boulebaan en een sportveld. Een vergoeding hiervoor is opgenomen in de maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren.

BEGANE GROND
Via de oprit op eigen erf (geschikt voor 2 auto’s) is de overdekte entree van de woning te bereiken. Eenmaal binnen in de ontvangsthal straalt de smaakvolle afwerking van deze woning je direct tegemoet. De hal is voorzien van een massief eiken plankenvloer, dito binnendeuren (beide white washed) en leemstuc wandafwerking (hierover meer informatie onder de beschrijving van de indeling). De hal geeft toegang naar de eerste badkamer, het gastentoilet, een praktische bergkast, de moderne meterkast met 14 groepen en naar de living. Door middel van een vaste trap vanuit de hal, is de overloop op de eerste verdieping bereikbaar. De eerste badkamer van ca. 2.30 x 2.05 m is luxe betegeld (natuursteen mozaïekvloer en wandbetegeling met natuursteen mozaïek decoratie) en voorzien van een klein formaat wastafelmeubel, een inloopdouche, een infrarood saunacabine en een handdoekradiator. Het gastentoilet is op dezelfde sfeervolle wijze betegeld als de badkamer en voorzien van een wandcloset en een fonteintje. Als je de living betreedt, valt de immense hoeveelheid lichtinval direct op. De living van ca. 5.80/4.60 x 3.80 m, oftewel ca. 21 m2 is op dezelfde wijze afgewerkt als de hal en voorzien van een prachtige design gashaard met natuurstenen schouw. Via een split-level trap is er een open toegang naar de lager gelegen eetkamer met open keuken. Ook hier zijn de wanden voorzien van een leemstuc afwerking. De vloer bestaat uit hoogglans tegels. De eetkamer van ca. 5.30 x 4.10 m biedt door de enorme glazen puien (met tuindeuren) een heerlijk uitzicht op het riante terras en de schitterende tuin. De eetkamer staat in open verbinding met de keuken van ca. 3.55 x 2.30 m. Hier is in 2007 een luxe installatie in hoekopstelling geplaatst. Deze is voorzien van een royaal werkblad (Indiaas hardsteen), 1,5 spoelbak, een professioneel M-system (dochter van Boretti) 6-pits kooktoestel met oven en een 90cm brede vlakscherm afzuigkap van het merk Itho, een Miele koelkast en een Siemens vaatwasser (2017). Rondom de woning is een schitterende, onder architectuur aangelegde tuin gelegen met de hoofdtuin op het zuiden. De tuin beschikt over diverse terrassen die doordacht zijn gesitueerd, zodat je altijd met optimale privacy kunt genieten van het buitenleven. Ondertussen geniet je van het fruit van de diverse fruitbomen in de tuin. Ook is er een ruim houten tuinhuis aanwezig, alsmede een grote ondergrondse opvangtank voor regenwater, die door middel van een pomp direct beschikbaar is voor gebruik.

VERDIEPING
Door middel van een vaste trap met massief grenen treden is de verdieping bereikbaar. De overloop (met daglichttoetreding) is, evenals de slaapkamers, voorzien van een white-washed eiken plankenvloer en leemstuc wandafwerking. Vanuit de overloop zijn de slaapkamers, de tweede badkamer en de was- c.q. bergruimte bereikbaar. De tweede badkamer van ca. 3.35 x 2.50 m is op dezelfde sfeervolle wijze betegeld als de eerste badkamer en voorzien van een groot formaat wastafelmeubel, een wandcloset, een ligbad/douchecombinatie en een groot Velux dakraam. De master bedroom van ca. 8.00 x 4.10/3.50 m is door het split level ontwerp gesplitst in een zitgedeelte annex dressingroom met een op maat gemaakte vaste kastenwand van massief eiken en een lager gelegen, door middel van een split-leveltrap te bereiken slaapverblijf. Ook hier is de lichtinval maximaal door twee vaste raampartijen, een dakkapel en een Velux dakraam. De tweede slaapkamer van ca. 5.25 x 2.53 m is eveneens voorzien van een dakkapel. De was- c.q. bergruimte van ca. 3.00 x 1.70 m is voorzien van een moderne tegelvloer. Hier zijn de witgoedaansluitingen geplaatst, alsmede de Nefit HR Turbo 32 cv-ketel met Nefit 120 liter warmwaterboiler, beide uit 1995 en eigendom.

ENKELE BIJZONDERHEDEN
- Prachtige locatie met uniek uitzicht;
- Fraaie kavel met ligging hoofdtuin op het zuiden;
- Elegante architectuur;
- In 2007 verbouwd en gemoderniseerd;
- Hoogwaardig en luxe materiaalgebruik;
- Zeer smaakvol afwerkingsniveau;
- Veel leefruimte en lichtinval;
- Twee, doch eenvoudig te realiseren drie slaapkamers;
- Deels voorzien van rolluiken;
- Energiezuinig (volledig geïsoleerd en 9 zonnepanelen, gehuurd: 29,86/mnd.);
- Voorzien van een alarminstallatie;
- Permanente bewoning toegestaan;
- Aanwezigheid van zwembad, tennisbaan etc. op het Domein;
- Bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren Є 120,- per maand voor onderhoud park, zoals algemene groenvoorziening, wegen en rioolonderhoud, verlichting, onderhoud zwembad, tennisbaan en jeu de boulesbaan.

LEEMSTUC VOOR EEN GEZONDER BINNENKLIMAAT
Leemstuc is een milieuvriendelijke stof met een uitstekend vochtregulerend, geluidsabsorberend en warmtevasthoudend vermogen. Leemstuc houdt de relatieve luchtvochtigheid in een ruimte op ongeveer hetzelfde niveau (rond de 50%) en in een vochtige ruimte zal het minder klam aanvoelen. Hoe dit werkt? Het teveel aan vocht wordt geleidelijk aan opgenomen door de leemstuc en pas weer afgescheiden wanneer de ruimte droger is. Door de vochtregulerende kwaliteiten van leem vermindert de kans op organismen in huis die vocht nodig hebben, zoals schimmels, aanzienlijk. Daarnaast is leem 100% natuurlijk en is er geen sprake van afgifte van schadelijke stoffen naar het binnenmilieu. Een bijkomend voordeel is dat de ruimte in de winter warm en in de zomer koel blijft. Leem zorgt dus voor een gezond binnenklimaat, is milieuvriendelijk en brengt een unieke sfeer in de woning.

OMGEVING
Het Domein Hellebeuk is prachtig gelegen op de zuidhelling van het Geuldal tussen Valkenburg en Klimmen. Het betreft een kleinschalig, goed verzorgd park waar naast grotendeels permanente bewoning ook enkele woningen zijn gelegen voor recreatieve verhuur. Het is met recht één van de mooiste locaties in Zuid-Limburg. Door de centrale ligging zijn er niet alleen diverse wandel- en fietsroutes onder handbereik, maar zijn ook steden als Maastricht, Heerlen of Aken in no-time te bereiken en is de toegang tot de autosnelweg op korte afstand aanwezig. Voor de dagelijkse boodschappen en scholen kun je uitstekend terecht in het aangrenzende Klimmen, Hulsberg of het op slechts ca. 3 km afstand gelegen karakteristieke stadje Valkenburg.

OVERIG
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
WONINGGEGEVENS
Type: vrijstaande split-level villa
Bouwjaar: 1995, verbouwing en modernisering in 2007
Woonoppervlakte: 110 m2
Inhoud: 412 m3
Perceelsoppervlakte: 537 m2

ENERGIE
Isolatie; volledig geïsoleerd
Verwarming/water : Nefit HR32 cv-ketel met 120 l boiler, bouwjaar 1995, eigendom
Zonnepanelen: 9 stuks, bouwjaar 2017; gehuurd: 29,86/mnd
Energielabel: D (voorlopig)
Energieverbruik: voorschotnota gas en electra: 90,-/mnd
Bijdrage Vereniging van Eigenaren: 120,-/mnd
BINNEN
Staat onderhoud: uitstekend
Kamers: 7
Slaapkamers: 2
Sanitaire voorzieningen: luxe en modern
Keuken: luxe, 2007

BUITEN
Staat onderhoud: uitstekend
Staat schilderwerk: uitstekend
Hoofduin: gelegen op het zuiden
Uitzicht: landelijk, heuvelland
Garage: n.v.t. (2 parkeerplaatsen op eigen erf)
Overig: riant houten tuinhuis
Neem contact op