Urmond – Conventuelenstraat 7
25 juni 2018
Munstergeleen – Margrietlaan 26
15 augustus 2018
Verkocht
1215

Heerlen - De Thun 42

In de geliefde woonwijk Welten in Heerlen-Zuid ligt deze prachtige drive-in woning uit 1976. In een woonomgeving die bestaat uit soortgelijke woningen, is dit pand uniek! In 2015 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Bovendien beschikt deze woning over een woonkamer op tuinniveau. Vraag vandaag nog een bezichtiging aan en overtuig jezelf!

VERKOCHT

Bouwjaar: 1976
Perceel: 135 m2
Inhoud: 386 m3
Woonoppervlakte: 134 m2
 
MEDIA
PLATTEGRONDEN
OMSCHRIJVING

In de geliefde woonwijk Welten in Heerlen-Zuid ligt deze prachtige drive-in woning uit 1976. In een woonomgeving die bestaat uit soortgelijke woningen, is dit pand uniek! In 2015 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Bovendien beschikt deze woning over een woonkamer op tuinniveau. Vraag vandaag nog een bezichtiging aan en overtuig jezelf!

SOUTERRAIN
Zodra de voordeur opengaat merk je het al. Wat een metamorfose heeft hier plaatsgevonden. Je komt binnen in de ontvangsthal met een fraaie eiken planken vloer en strak gestucte wanden. In de hal zit de meterkast die geheel is vernieuwd. Nu voorzien van maar liefst 13 groepen! Vanuit de hal is de hobby- of slaapkamer van ca. 4.02 x 2.20 m bereikbaar met dezelfde vloer- en wandafwerking als in de hal. Inpandig is er een toegang naar de riante garage van ca. 8.50 x 2.86 m met een nieuwe, electrisch bedienbare sectionaalpoort, een wastafel en de witgoedaansluitingen.

BEGANE GROND
Via de trap vanuit het souterrain komen we uit op de begane grond c.q. zelfde niveau als de achtertuin. De hal op deze woonlaag is natuurlijk ook voorzien van dezelfde mooie eiken plankenvloer en strakke wandafwerking. Deze plankenvloer zet zich trouwens voort in alle kamers met uitzondering van het toilet en de badkamer. Vanuit de hal is er toegang naar de woonkamer, het toilet en een bergkast waar de CV-combiketel (Nefit HR Smartline) uit 2015 (eigendom) is geplaatst. Het luxe toilet is fraai betegeld met hardstenen plavuizen op de vloer, groot formaat wandtegels en is voorzien van een wandcloset. Komend in woonkamer van ca. 5.25 x 4.03 m met een open keuken van ca. 3.95 x 2.86 m valt direct de enorme lichtinval op door de grote raampartijen. Vanuit de woonkamer is de heerlijke achtertuin van ca. 57 m2 te bereiken. De open keuken is voorzien van een luxe en strakke designkeuken met hardstenen blad en mooie hoogglans panelen. De volgende inbouwapparatuur is aanwezig: inductiekookplaat, combioven, vaatwasser en koelkast.

VERDIEPING 1
Via de overloop zijn de slaapkamers en de badkamer bereikbaar. De badkamer van ca. 2.20 x 2.02 m is uitgevoerd met hetzelfde luxe tegelwerk als bij het toilet op de begane grond. Daarnaast beschikt de badkamer over een wastafel, een inloopdouche en een wandcloset. Er zijn 3 slaapkamers aanwezig van ca. 5.22 x 2.85 m, 4.20 x 2.20 m en 3.13 x 2.85 m.

BIJZONDERHEDEN
- Geheel gerenoveerd en gemoderniseerd in 2015
- Uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt
- Dakbedekking vernieuwd in 2015
- Aluminium kozijnen met dubbel glas
- Voorzien van rolluiken en raamhorren

OMGEVING
De wijk Welten in Heerlen-Zuid was vroeger een zelfstandig dorp. Vandaar ook het in deze wijk aanwezige winkelcentrum. Het is fijn en rustig wonen in Welten. Mooie wandel- en natuurgebieden liggen vlakbij. Op loopafstand zijn scholen aanwezig voor basis- en voortgezet onderwijs.

De ligging is uitermate gunstig ten opzichte van de aansluiting met de autosnelweg richting Eindhoven of Aken. Kortom, wonen in Welten biedt alles wat jij wil en wat handig is!

OVERIG
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
WONINGGEGEVENS
Type: tussengelegen drive-in woning
Bouwjaar: 1976
Woonoppervlakte: 134 m2
Inhoud: 386 m3
Perceelsoppervlakte: 135 m2

ENERGIE
Isolatie: dakisolatie; dubbele beglazing
Verwarming/water : Nefit HR Smartline combiketel, bouwjaar 2015, eigendom
Energielabel: B
Energieverbruik: voorschotnota gas en electra: n.n.b.
BINNEN
Staat onderhoud: goed
Kamers: 6
Slaapkamers: 4
Sanitaire voorzieningen: modern, luxe
Keuken: modern, luxe

BUITEN
Staat onderhoud: goed
Staat schilderwerk: n.v.t.; aluminium kozijnen
Tuin: achtertuin, gelegen op het oosten
Uitzicht: woonomgeving
Garage: inpandig
Neem contact op