Echt – Oude Baan 25
29 oktober 2018
Meerssen – Veeweg 4
20 november 2018
Verkocht
27-DSCF429009-DSCF4236

Heerlen - Agaatstraat 21

OPEN HUIS ZATERDAG 30 MAART VAN 11:00 TOT 15:00 UUR. Starters opgelet! Ten noordwesten van het stadscentrum Heerlen in Musschemig gelegen aantrekkelijke en door de 14 zonnepanelen zeer energiezuinige tussenwoning. Er is weliswaar enig onderhoud en modernisering gewenst (sanitair en verdieping), maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de prachtige leefruimte op de begane grond en de heerlijke achtertuin. Deze woning moet je gezien hebben!

VERKOCHT

Bouwjaar: 1953
Perceel: 225 m2
Inhoud: 409 m3
Woonoppervlakte: 118 m2
 
MEDIA
PLATTEGRONDEN
OMSCHRIJVING

Starters opgelet! Ten noordwesten van het stadscentrum Heerlen in Musschemig gelegen aantrekkelijke en door de 14 zonnepanelen zeer energiezuinige tussenwoning. Er is weliswaar enig onderhoud en modernisering gewenst (sanitair en verdieping), maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de prachtige leefruimte op de begane grond en de heerlijke achtertuin. Deze woning moet je gezien hebben!

SOUTERRAIN
Vanuit de hal is er toegang naar de provisiekelder van ca. 1.90 x 3.70 m.

BEGANE GROND
Entree. Hal met toilet, meterkast, gesloten trap naar de 1e verdieping en toegang naar de woonkamer en naar de provisiekelder. Het toilet is eenvoudig uitgevoerd, geheel betegeld en voorzien van een staand closet en een fonteintje. De enorme woonkamer met open keuken is door de in 2009 met vergunning geplaatste aanbouw een ware belevenis. Het totaaloppervlak meet maar liefst ca. 62 m2 en door het plaatsen van 2 grote lichtkoepels in de aanbouw is er veel lichtinval. De inbouwkeuken in hoekopstelling is in 2009 geplaatst en voorzien van een afzuigkap en inbouwapparatuur (gaskookplaat, heteluchtoven en koelkast). Aansluitend aan de open keuken is er toegang naar de bijkeuken van ca. 3.30 x 2.30 m die nog afgewerkt dient te worden. Hier bevinden zich de witgoedaansluitingen en de cv-combiketel uit 2007 die gehuurd wordt. Door middel van openslaande tuindeuren is de op het zuiden gelegen, onderhoudsvriendelijke achtertuin bereikbaar met een vrijstaande tuinberging van steigerhout uit 2015. De tuin heeft een achteruitgang d.m.v. een afsluitbare houten poort.

VERDIEPING 1
De overloop met bergruimte geeft toegang de slaapkamers en de badkamer. De badkamer van ca. 1.90 x 1.10 m is eenvoudig uitgevoerd, geheel betegeld en voorzien van een wastafel in meubel en een douche. Slaapkamer 1 is ca. 4.00 x 3.50/2.40 m. Slaapkamer 2 is ca. 3.50 x 2.80 m met muurkast. Slaapkamer 3 is ca. 3.00 x 2.85/2.55 m met muurkast.

ZOLDER
Via een aluminium schuiftrap is de bergzolder van ca. 5.50 x 4.30 m te bereiken. Hier is de omvormer voor de zonnepanelen geplaatst.

ENKELE BIJZONDERHEDEN
- Energiezuinig door o.a. 14 zonnepanelen
- Degelijk gebouwde aanbouw begane grond van ca. 130 m3
- Woonkamer/keuken voorzien van spuitwerk wandafwerking
- Moderne laminaatvloer op woonkamer/keuken en slaapkamers
- Deels kunststof kozijnen
- Volledig dubbele beglazing
- Deels voorzien van rolluiken

OMGEVING
Musschemig is een woonbuurt gelegen in de wijk Schandelen-Grasbroek. Het stadscentrum van Heerlen is op ca. 1,5 km fietsafstand gelegen. Alle stedelijke voorzieningen zijn binnen een straal van 2 km ruimschoots voorhanden. Winkels, basisschool, voortgezet onderwijs, horeca, cultuur etc., het is er allemaal! Op enkele minuten rijden ligt het prachtige natuurgebied Brunssummerheide. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de aansluiting met de autosnelweg richting Eindhoven of Aken. Ook het openbaar vervoer is op loopafstand bereikbaar.

OVERIG
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
WONINGGEGEVENS
Type: tussenwoning
Bouwjaar: 1953
Woonoppervlakte: 118 m2
Inhoud: 409 m3
Perceelsoppervlakte: 225 m2

ENERGIE
Isolatie: deels dakisolatie; dubbele beglazing
Verwarming/water : Bosch HR 30 combiketel, bouwjaar 2007, gehuurd
Energielabel: E (voorlopig)
Energieverbruik: voorschotnota gas en electra: n.n.b.
BINNEN
Staat onderhoud: goed m.u.v. nog af te werken bijkeuken en badkamer
Kamers: 9
Slaapkamers: 3
Sanitaire voorzieningen: eenvoudig, gedateerd
Keuken: normaal (2009)

BUITEN
Staat onderhoud: goed, m.u.v. schilderwerk kozijnen en sluitmechanisme 1 raam
Staat schilderwerk: redelijk
Tuin: achtertuin, gelegen op het zuiden
Uitzicht: woonomgeving
Garage: geen, wel een houten tuinberging
Neem contact op