Munstergeleen – Margrietlaan 26
15 augustus 2018
Heerlen – Agaatstraat 21
6 november 2018
Verkocht
18-DSCF297725-DSCF2989

Echt - Oude Baan 25

OPEN HUIS OP ZATERDAG 30 MAART VAN 11:00 TOT 15:00 UUR. Op nog geen 100 meter van landelijk gebied in Echt-Schilberg ligt dit comfortabel vrijstaand-geschakeld en multifunctioneel in te delen woonhuis! Met praktijkruimte, grote garage en heerlijke tuin op het zuidoosten. Uitstekend onderhouden en hoogwaardig afgewerkt! Grotendeels voorzien van rolluiken, airco op 2 van de 4 slaapkamers en een alarminstallatie. Dit pand wordt aangeboden inclusief een vigerende omgevingsvergunning voor het vergroten van de praktijkruimte op de begane grond en het toevoegen van een extra kamer met grote dakkapel op de eerste verdieping.

VERKOCHT

Bouwjaar: 1998
Perceel: 389 m2
Inhoud: 594 m3
Vloeroppervlakte: 183 m2
 
MEDIA
PLATTEGRONDEN
OMSCHRIJVING

Op nog geen 100 meter van landelijk gebied in Echt-Schilberg ligt dit comfortabel vrijstaand-geschakeld en multifunctioneel in te delen woonhuis met maar liefst ca. 183 m2 vloeroppervlakte! Met praktijkruimte/kantoor of speelkamer voor de kinderen, grote garage en heerlijke tuin op het zuidoosten met gezellige overdekte loungehoek. Uitstekend onderhouden en hoogwaardig afgewerkt! Grotendeels voorzien van rolluiken, airco op 2 van de 4 slaapkamers en een alarminstallatie. Dit pand wordt aangeboden inclusief een vigerende omgevingsvergunning voor het vergroten van de praktijkruimte op de begane grond en het toevoegen van een extra kamer met grote dakkapel op de eerste verdieping. In plaats van een grotere praktijkruimte kan ook gekozen worden voor de realisatie van een extra slaapkamer met badkamer op de begane grond.

BEGANE GROND
De entree bevindt zich in de zijgevel van de woning. L-vormige hal met sierradiator, tegelvloer, garderobenis, uitgebreide meterkast (15 groepen) en modern, betegeld toilet voorzien van een wandcloset, urinoir en fonteintje. Vanuit de hal heeft u toegang naar een praktijkruimte van ca. 3.35 x 2.50 m met tegelvloer en naar de ruime woonkamer van ca. 6.40 x 5.10/4.10 m met bergkast onder de trap en een open doorgang naar de keuken van ca. 5.10 x 2.90 m. De woonkamer en keuken zijn beiden voorzien van een tegelvloer en hebben een gezamenlijke oppervlakte van ca. 45 m2.
In de keuken is in 2014 een nieuwe, luxe inbouwkeuken geplaatst voorzien van een granieten blad en de navolgende apparatuur (spoelbak, afzuigkap, inductiekookplaat, combimagnetron, koelkast en een XXL-vaatwasser).
Vanuit de keuken loopt u de op het zuidoosten gelegen tuin in en kunt u overdekt naar de riante garage. De beschutte achtertuin is voorzien van een gezellige, overdekte loungehoek, een terrasoverkapping uit 2007, een gemetselde tuinberging met plat dak en een houten toegangspoort naar de oprit/entree van de woning. De royale garage van ca. 6.80 x 3.30 m beschikt over verwarming, water, elektra, witgoedaansluitingen en een elektrisch bedienbare garagepoort. In totaal zijn er op het eigen perceel 3 parkeerplaatsen beschikbaar.

VERDIEPING 1
Overloop. Luxe geheel betegelde badkamer van maar liefst ca. 10 m2 en voorzien van een dubbele wastafel in meubel, wandcloset, doucheruimte en een whirlpool. De eerste slaapkamer van ca. 5.10 x 2.85 m heeft een vaste kastenwand en een vaste airco installatie. De tweede slaapkamer is ca. 4.20 x 2.85/2.20 m. De derde slaapkamer van ca. 3.50 x 2.15 m heeft een toegang naar een garderoberuimte van ca. 5.80 x 2.85 m. Heel eenvoudig zijn 2 slaapkamers te transformeren naar een masterbedroom van ca. 5.10 x 5.10/3.50 met toegang naar de garderoberuimte.

VERDIEPING 2
Bereikbaar d.m.v. een vaste trap die uitkomt op een berg- en/of wasruimte van ca. 6.00 x 2.50 m. Hier zijn witgoedaansluitingen aanwezig en is de cv-ketel (splinternieuwe Nefit HR Trendline combiketel uit april 2019, eigendom) geplaatst. Vanuit deze ruimte is de vierde slaapkamer van ca. 6.00 x 2.50 m bereikbaar, voorzien van een beuken laminaatvloer en een vaste airco installatie.

ZOLDER
D.m.v. een vlizotrap van de berg- c.q. wasruimte tweede verdieping is de vliering van ca. 5.10 x 1.50 m bereikbaar.

ENKELE BIJZONDERHEDEN
- De gehele begane grond en de badkamer zijn voorzien van vloerverwarming
- De gehele woning is voorzien van spachtelputz wandafwerking
- Vloer-, spouw- en dakisolatie
- Dubbele beglazing in hardhouten kozijnen
- Maar liefst 4 slaapkamers
- Grotendeels voorzien van rolluiken
- Airco op 2 slaapkamers
- Alarminstallatie
- Nieuwe Nefit HR Trendline cv-combiketel uit 04-2019
- Binnen en buiten alles geschilderd in 2016
- Vigerende omgevingsvergunning voor een royale aanbouw van ca. 25 m2 is bij de koop inbegrepen

OMGEVING
Tot de tweede helft van de 20e eeuw was Schilberg een klein landelijk gehucht, maar door naoorlogse nieuwbouwprojecten is het nu vastgegroeid aan de dorpskern van Pey en aan de nieuwbouw van Echt.
Echt is een kleine stad met een uitstekend voorzieningenniveau. Niet alleen voor de dagelijkse boodschappen kunt u hier terecht. Echt beschikt over een goed geoutilleerd winkelcentrum. Daarnaast beschikt Echt over diverse scholen voor basis -en middelbaar onderwijs.
Houdt u van ontspanning dan heeft Echt u volop stedelijk vermaak te bieden. Houdt u van de natuur dan bent u slechts op loopafstand verwijderd van het prachtige omliggende landelijke gebied waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen of paardrijden. Ook watersportliefhebbers komen uitstekend aan hun trekken in de nabijgelegen waterrijke gebieden rondom Ohé en Laak, Stevensweert en Wessem.
Last but not least, vanaf de Oude Baan bent u in luttele minuten op de snelweg A2 richting Eindhoven, Maastricht of Heerlen en op de A73 richting Roermond, Venlo en Nijmegen. Op loopafstand (600 m) ligt het Centraal Station voor het openbaar vervoer.

OVERIG
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
WONINGGEGEVENS
Type: vrijstaand-geschakeld
Bouwjaar: 1998
Vloeroppervlakte: 183 m2
Inhoud: 594 m3
Perceelsoppervlakte: 389 m2

ENERGIE
Isolatie: volledig geïsoleerd
Verwarming/water : Nefit HR Trendline combiketel, bouwjaar 04-2019, eigendom
Energielabel: B (voorlopig)
Energieverbruik: voorschotnota gas en electra: 185,-/mnd
BINNEN
Staat onderhoud: goed
Kamers: 7
Slaapkamers: 4
Sanitaire voorzieningen: luxe (1998)
Keuken: luxe (2014)

BUITEN
Staat onderhoud: uitstekend
Staat schilderwerk: uitstekend
Tuin: achtertuin, gelegen op het zuidoosten
Uitzicht: woonomgeving met veel groen
Garage: aangebouwd
Neem contact op